2010. május 28., péntek

Nagy Feró az X Faktor-ban


Nagy Feró az X-Faktor egyik mentora lesz ősszel, azt reméli, hogy jelenlétével, rajta keresztül, a rockosabb fazonok is előtérbe kerülnek.

A Beatrice frontembere mentorként segíti ősszel az X-Faktor című, RTL-es tehetségkutató szereplőit. Reméli, hogy jelenlétével hangsúlyosabb lesz a rock, azt ígéri, hogy nem hagyja, hogy a stáb irányítsa, és úgy véli, hogy nem lett kevésbé hiteles rocker attól, hogy celebműsorokban szerepelt a közelmúltban. Az ORTT büntetését sem bánja, nincs jó emléke a Hal a tortán-ról.

Mikor és ki keresett meg az X-Faktor-tól?

- Áprilisban került szóba, Ördög Nóra keresett meg, elmondta, milyen elfoglaltsággal járna a show, de annyi más munkám volt, hogy jeleztem, nem tudjuk összeegyeztetetni ezeket. Ezután egy hétig csend volt, majd hívtak, hogy legalább castingra menjek el. Bementem az RTL Klubhoz, majd ott kiderült, hogy nem egy sima vetélkedő, ahol zsűriként beszólogatok, hanem mentornak, segítőnek kell lenni. Volt még egy casting, akkor már kezdtem megbarátkozni a gondolattal. Arról van szó, hogy kezem alá kerül négy-öt tehetség, fel kell készítenem őket, miközben nekem versenyben kell lenni a többi sztárral. Eddig nem volt igazi rock a tehetségkutató műsorokban, hátha rajtam keresztül most bekerül egy igazi, rockosabb fazon.

Csak ezért vállaltad?

- Azt is remélem, ha új nagylemezem lesz, akkor nagyobb figyelmet kap a médiától, nem úgy, mint a legutóbbi.

Az ilyen show-kban a sztárokat is utasítja a produkció bizonyos viselkedésre, de legalábbis elvárja egy-egy zsűritagtól, hogy beszólós, kíméletlen legyen. Téged is irányítanak majd?

- Én már az elején megkérdeztem, hogy mennyire kell végrehajtani az utasításokat. Megállapodás született és ígértet kaptam, hogy saját magamat adhatom. Amúgy pedig úgy vagyok vele, ha már a srác vagy a lány eljött, bejutott abba a részbe, ahol én mentor leszek, akkor már nem leszek vele semmiképp szemét. Fogok persze megjegyzéseket tenni, az én nyersebb stílusomban. Ha nem ért egyet a tanácsommal, azt is elfogadom, majd adok neki két évet, hogy mutassa meg másképp. És ha sztár lesz, én csak örülni fogok neki, és nem szégyellem majd kimondani, hogy igaza volt. Lényeg, hogy nem fogom bántani őket.

Teljes cikk >>>>