2010. november 27., szombat

X-Faktor 7. élő döntő - Wolf Kati már nem folytathatja a versenyt


Az X-Faktor hetedik élő show-jában ismét a nézők döntöttek: Takács Nikolast jutatták tovább.


Az X-Faktor hetedik élő show-jában a döntősök egy slágeres dalokat énekelnek.

A teljes műsor: Videó


19:30 - Ördög Nóri és Sebestyén Balázs bevonulásával kezdetét vette az X-Faktor hetedik élő show-ja. Miután a műsorvezetők és a mentorok bevonultak a stúdióba, kiderült, hogy ezen az estén a versenyzőktől egy slágereket dalokat hallhat a közönség. Már csak hatan vannak versenyben, de a show végére tovább fogy a létszám, hiszen öten maradnak.

19:43 - Elsőként Keresztes Ildikó mentoráltja Király L. Norbert lépett színpadra, a sokoldalú énekes a Rednex nagysikerű dalát a Cotton Eye Joe-t adta elő. Ferónak bejött a dal, mint mondta olyan jó volt a produkció, hogy még Ő is élvezte, Malek Miklós és Geszti Péter is méltatta Norbit, Ildikóról nem is beszélve, aki egyszerűen imádta "tanítványát".
Videó


A mentorok meglepetése:
Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró előadtak egy részletet a Men In Blackből.
Videó


19:54 - A folytatásban Nagy Feró felkonferálta Vastag Csabát, akitől egy igazi házibuli slágert hallhattunk. Ten Sharp You című felvételével meghódította a mentorokat.
Videó


20:00 - A blokk harmadik dalát Janicsák Veca adta elő, Sinead O'Connor örökzöldjével elsöprő
sikert aratott. Veca az ítészek szerint hozta a tőle megszokott profi előadást: Nagy Feró, Malek Miki és Keresztes Ildikó is elismerően kommentálta a szép énekesnő produkcióját.
Videó


20:14 - Keresztes Ildikó bejelentette, hogy Takács Nikolas következik. A Mary Mary: Shackles-szel megnyerte a mentorokat. Nagy Feró csak a sapkáját kifogásolta, a dallal semmi baja nem volt, Mikinek is tetszett Nikolas fellépése, végül Geszti méltatta elismerően a fiatal énekest.
Videó


20:23 - Ötödikként a kétgyermekes anyuka, Wolf Kati állt a mentorok elé. Tony Braxton lírikus dalával varázsolt el mindenkit. A mentorok közül Geszti, Keresztes és Malek is nagyon élvezte Kati előadását, annak ellenére, hogy egy-egy apró hibát felleltek a produkcióban.
Videó


20:31 - Utolsóként Vastag Tamás lépett színpadra. Az előző heti párbajozó Daniel Powter Bad Day slágerével lepte meg a közönséget. Nagy Feró szerint jó volt Tomi, annak ellenére, hogy úgy jött ki a színpadra, mintha az utolsó napja lenne a versenyben. Malek és Geszti viszont darabosnak érezte az ifjabb Vastag produkcióját.
Videó


20:59 – A hat versenyző közös produkciójával folytatódott a műsor, az FLM Megtalállak még című dalával léptek színpadra a tehetségek.
Videó


21:06 - A hetedik élő show–t rendhagyó módon két extra produkció színesítette. Elsőként az Up zenekar lépett színpadra Nap című dalukkal.
Videó


Másodikként pedig Szekeres Adrientől az Olyan, mint Te című szerzeményt hallhattuk.
Videó



21:25 - Az X-Faktor műsorvezetői élőben köszöntötték a ValóVilág Villalakóit, akik egy rendhagyó produkcióval lepték meg a tehetségkutató nézőit és a mentorokat is.
Videó


21:43 - Balázs lezárta a szavazást. A továbbjutók a nézők döntése alapján: Vastag Tamás, Janicsák Veca, Vastag Csaba és Király L. Norbi . A közönség Wolf Katit és Takács Nikolast küldte párbajozni.


21:50 - A párbajt Nikolas kezdte, majd Kati mutatta meg mire képes. A mentorok közül elsőként Keresztes Ildikó mondta el véleményét, mindkét énekest méltatta, de Katit küldené haza. Nagy Feró folytatta, Ő Katit tartaná versenyben, Malek Miklós is a tehetséges énekesnő mellett voksolt. Geszti a nézőkre bízta a döntést. A nézők Wolf Katit küldték haza.
Videó


Takács Nikolas párbaj dala
Videó


Wolf Kati párbaj dala
Videó


Forrás: rtlklub.hu


2010. november 20., szombat

X-Faktor 6. élő döntő - Dorka már nem folytathatja a versenyt


Vastag Tamás és Dorka párbaja után a mentorok hosszasan vívódtak és nem tudtak dönteni.
A nézők Dorkát küldték haza.



Az X-Faktor hatodik élő adásában tombolt a bulihangulat, de akadtak összesimulós slágerek is. Teljes műsor: Videó


19:30 – Ördög Nóra aranyszínű ruhában, Sebestyén Balázs pedig laza farmerben és zakóban lépett be a stúdióba, megemlékeztek a NON STOP-ról, majd bejelentették, hogy az énekesek ma este bulihimnuszokkal fogják szórakoztatni a közönséget. Geszti Péter és Malek Miklós viccesen cívódott egymással a múlt heti ellenszavazat miatt, ugyanis Geszti voksán múlt, hogy a NON STOP-nak kellett búcsúzni a versenytől.

Az első fellépő Shodeinde Dorka, aki mentora szerint a legtöbbet fejlődött az utóbbi két hétben. A fiatal édesanya Whitney Houston „I Wanna Dance With Somebody” című slágerét adta elő férfi táncosokkal a háttérben. Malek Miklós véleményezett először, és azt mondta Dorkának, hogy hosszú ideje most énekelt a legjobban. Feró is hiányolta az erőt, de szerinte teljesen jogos, hogy benne van ebben a versenyben. Ildikó szerette volna, hogy megmozduljon és több energiát vigyen a produkcióba. Geszti Péter boldog volt Dorka fellépése után és elégedetten mosolygott.
Videó


19:47 – Keresztes Ildikó bejelentette, hogy Takács Nikolas következik. Az előző heti párbajozó egy érzelmes dallal, Simply Red „If You Don't Know Me By Now” című slágerével, táncosok nélkül lépett színpadra. Feró úgy vélte, hogy neki nem volt eléggé szerelmes ebben a dalban Nikolas, valami hiányzott a produkcióból. Malek szerint a dalválasztás 10 pont, intenzitásban is többet érzett, mint az előző héten, de a szöveg tagolásával voltak problémái. Geszti Péter egyetértett Malekkel, Ildikó szerint viszont Nikolas rengeteg érzelmet közvetített éneklés közben, és ha a fejére húznának egy zsákot, akkor is érezte volna őt.
Videó


19:55 – Feró igazi házibuli-hangulatot ígért, miközben felkonferálta Wolf Katit. Kati a kisfilmben elárulta, hogy maga is érzi, át kell törnie egy gátat magában ahhoz, hogy jobb legyen. Az énekesnő Kelly Rowland és David Guetta slágerét a „When Love Takes Over”-t adta elő háttértáncosokkal, farmer sortban és csizmában. Geszti Péter azt mondta, Celine Dionnak ideje tudomásul venni, hogy jön a következő trónfoglaló. Ildikó elégedett volt azzal, hogy Kati bátrabban énekelt és mozgott, Malek Miklós pedig örül, hogy egyre jobban kinyílik a színpadon és a magas hangokkal is elégedett volt. Kiderült, hogy erre a modern slágerre Feró beszélte rá az énekesnőt, aminek Malek Miklós kifejezetten örült.
Videó


20:13 – Keresztes Ildikó szerint Vastag Tamással befejezték az útkeresést, hiszen előző héten már a hozzá illő dallal lépett színpadra. Ezt szem előtt tartva Tomi most a Westlife „Uptown Girl”-jével robbant be a színpadra. Dala alatt egy komplett történetet mesélt el férfitáncosokkal és egy bájos táncosnővel. Feró mégsem érezte elég erősnek a színpadon Tomit, Malek Miklós szerint pedig ez volt a legrosszabb produkciója eddig, amin Ilidkó teljesen kiborult. Geszti Péter szerint sem énekelt jól Tamás, de ennek ellenére szerethetőnek tartja őt. Ildikó viszont nagyon bírta a produkciót, szerinte olyan volt, mint Travolta az óvodában, a koreográfia elvonta a figyelmét a dalról.
Videó


20:21 – Geszti Péter Janicsák Veca színpadra lépésével igazi tapadós bulihimnuszt ígért. Demjén Ferenc dala, a Szerelem első vérig Vecától Feró szerint nem sikerült, hamisnak érezte és úgy véli, ettől nem lett szerelmes a közönség. Malek Miklós úgy gondolja, nem volt hamis, de nem hitte el az érzéseket, amit közvetíteni akart vele Veca. Ilidkót viszont kirázta a hideg ettől a daltól, és ez önmagáért beszélt. Azt tanácsolta Vecának, hogy az éneklésen kívül semmit nem kell tennie, mert átjön a tehetsége. Geszti Péter egyszerűségre törekedett versenyzője stílusával a ruhát és a dalt illetően is, amin alaposan összevesztek a mentorok.
Videó


20:31 – Király L. Norbi előző heti kiborulása után megfogadta, hogy soha többé lassú dal, ezért Rod Stewart slágerével a „Your Love Keeps Lifting Me Higher and Higher”-rel lépett színpadra. Geszti Péternek iszonyatos örömet okozott Norbi, amiért visszahozta azt az őrültséget, amit korábban megszoktak tőle. Még Malek Miklós szerint is Norbi hozta meg a bulihangulatot. Feró azt mondta, hogy az este eddigi legjobb produkcióját láthatták Norbitól, de emlékeztette rá, hogy egyre profibbnak kell lennie.
Videó


20:41 – Vastag Csaba egy igazi nosztalgiazenével lépett színpadra, a Házibuliból ismert slágert, Richard Sanderson „Dreams Of My Reality” című dalát adta elő. Geszti szerint nem volt annyira érdekes, de jól állt Csabának a Házibuli zenéje és meghatotta a közönséget ez az előadás. Ildikó már alig várta, hogy beleköthessen a Feróba, de szerinte Csaba a legjobb éneklést produkálta eddig. Maleknek tetszett ez az érzelmes oldal, de várja azt a pillanatot, amikor újra felül az asztalra
Videó


21:02 – A hét versenyző közös produkciójával, Hevesi Tamás Ezt egy életen át kell játszani című dalával lépett színpadra.


21:16 – A hatodik élő show extra produkciójaként Csonka András lépett színpadra Ding ding dong című dalával.
Videó


21:21 – Balázs lezárta a szavazást. A továbbjutók a nézők döntése alapján: Takács Nikolas, Wolf Kati, Janicsák Veca, Király L. Norbi, Vastag Csaba. A közönség Shodeinde Dorkát és Vastag Tamást küldte párbajozni.


Vastag Tamás párbajdal
Videó



Shodeinde Dorka párbajdal
Videó



21:43 – A párbajt Vastag Tamás kezdte, majd Shodeinde Dorka eresztette ki a hangját a bennmaradásért. A mentorok elmondták véleményüket: Geszti Péter Tamást küldené haza, Ildikót rázta a hideg Tamás produkciója hallatán, ő Dorkát nem juttatná tovább. Malek Miklós átvette a szót, szerinte az összes produkciót nézve Dorkának kell hazamennie. Feró hosszas vívódás után Tamást akarta hazaküldeni. Balázs és Nóra borítékot bontott, a nézők pedig úgy döntöttek, hogy az X-Faktor Shodeinde Dorkának ér véget ezen az estén.
Videó



Forrás: rtlklub.hu

2010. november 13., szombat

X-Faktor 5. élő döntő - a NON STOP búcsúzott



Az ötödik élő showban jönnek a toplistás slágerek! Nem könnyű feladat, mindeni ismeri, mindenkinek ott van a fülében a dallam…
Teljes műsor Videó


19:30 Kezdetét vette az X-Faktor ötödik élő show-ja. Miután a műsorvezetők és a mentorok bevonultak a stúdióba. Kiderült, hogy ezen az estén a versenyzőktől toplistás slágereket hallhat a közönség.

19:38 Elsőként Keresztes Ildikó konferálta fel egyik versenyzőjét, Takács Nikolast, aki Jamiroquai Little L. című dalát adta elő, táncosok gyűrűjében. Nikolas produkciója megosztotta a mentorokat, Geszti Péter az énekre csillagos ötöst adott a fiúnak, de az előadást kissé langyosnak minősítette. Ildikó megvédte mentoráltját, és azt mondta, ő nem elfogult, egyszerűen fejet hajt a tehetség előtt.
Videó


19:46 Janicsák Veca lépett a színpadra, a Piramis "Ha volna két életem" című slágerével készült. A produkciójával elvarázsolt a mentorokat, Nagy Feró egyenesen jobbnak minősítette Veca előadását az eredeti műnél. Geszti Péternek és Malek Miklósnak is tetszett a dal, bár Miki szerint Veca adhatna egy kicsit többet
Videó


20:09 Shodeinde Dorka a Fugees Killing me softly című dalát adta elő. A fiatal énekesnő a múlt héten párbajozni kényszerült, de most "nagyon jön fel" a mentorok szerint, produkcióját jobbnak minősítették. Igaz, Keresztes Ildikó szerint a lány nem tud bánni a tehetségével, de Péter megvédte "lányát".
Videó


20:16 Nagy Feró felkonferálta Vastag Csabát, a rocker szerint mentoráltjának egyetlen hibája van: nagyon jóképű. Csaba Tom Jones Sexbombjával örvendeztette meg a közönséget, miközben énekelt, dögös táncoslányok "tekeregtek" körülötte. Balázs szerint a tinilányok ismét zokogtak a képernyő előtt, miközben nézték az énekest. Ildikó kicsit hiányolta Csaba régi énjét, igaz, anno ők mondták, hogy kicsit sok lesz a vehemenciája. Péter szerint ehhez az dalhoz éppen az kellett volna, de azt mondta, valószínűleg ők bizonytalanították el a fiút.
Malek Miklós a hangot unalmasnak ítélte, de a produkciót vizuálisan nagyszerűnek minősítette. Nagy Feró végül azt mondta, Csaba ne hallgasson senkire, adja saját magát.
Videó


20:27 Király L. Norbert táncosok nélkül lépett színpadra, Charlie Nézz az ég felé című slágerét hozta el ma este. A különleges hangú énekes előadását Geszti Péter értékelte először, aki szerint ez a nóta a fiúnak való. Azt mondta, az első 20 másodperc csoda volt, de később a csoda elszállt. Szerinte a fiatalembernek többet kéne énektanárhoz járnia. Malek Miklós igazat adott Péternak, szerinte énektechnikailag Norbi el van maradva a többeiktől, annak ellenére, hogy nagyszerű előadó. Ildikó megvédte Norbit
Videó


20:46 A kétgyermekes anyuka Wolf Kati egy igazán fantasztikus dallal, Mary J. Blidge ft. George Michael As című slágerével lépett színpadra. Keresztes Ildikó kicsit bizonytalannak érezte Kati előadását, Ildikó véleményét Malek Miki is osztotta. Geszti Péter és Nagy Feró viszont szupernek találta Wolf Kati produkcióját.
Videó


20:53 A folytatásban Malek Miklós felkonferálta csapatát, a NON STOP-ot. A fiúk Rihanna és Jamie Cullum Don't stop the music című dalával készültek, a siker azonban ma este elmaradt. Geszti saját bevallása szerint először nem ismerte fel a dalt, ennek ellenére jónak tartotta a fiúkat. Keresztes Ildikónak bejött az előadás. Nagy Feró és Malek Miki sem értékelte 100 százalékosra a fellépést. Miki szerint a srácok vonata az elején ugyan kisiklott, végül mégis beért a Nyugatiba.
Videó


21:05 Vastag Tamás egy igazán hozzáillő, romantikus dallal lépett színpadra. Ronan Keating When you say nothing at all örökzöldjével elsöprő sikert aratott. A mentorok elismerően értékelték a fiatal lányok kedvencét.
Videó


21:28 A versenyzők ma este egy igazi Beatrice egyveleggel lepték meg a közönséget. A tehetséges énekesek most álltak utoljára együtt a színpadon nyolcan.
Videó


21:44 A versenyzők előadásai után, az X-Faktor színpadára a Back II Black lépett, Bebe és csapata egy - az X-Faktor számára készített - Medley-t adott elő.
Videó


21:53 Lezárult a szavazás az X-Faktor ötödik döntőjében. Ördög Nóra és Sebestyén Balázs mellett pódiumra léptek az énekesek is, hogy ismertessék velük a szavazás eredményét. Vastag Tamás biztosan itt lesz a jövő héten, továbbjutott Janicsák Veca is. Egy hét múlva visszajön Shodeinde Dorka , újra színpadra léphet Vastag Csaba is. A közönség újra látni akarja Wolf Katit is, de folytathatja a versenyt Király L. Norbert is.

Takács Nikolas és a NON STOP párbajozik egymással, a párbajt Takács Nikolas kezdte.

Takács Nikolas párbajdala
Videó


A NONSTOP párbajdala
Videó


22:05 Takács Nikolas és a NON STOP is előadta párbaj-dalát. A zsűri értékelt: Keresztes Ildikó, Geszti Péter és Nagy Feró ma este nemet mondott a NON STOP-ra. Takács Nikolas jövő héten újra bizonyíthat.
Videó






Forrás: rtlklub.hu

2010. november 6., szombat

X-Faktor 4. élő döntő - Szabó Mariann esett ki a versenyből



A negyedik élő show-ban filmslágereket adtak elő az énekesek. A műsor végén először fordult elő, hogy a mentorok nem tudták eldönteni, ki menjen haza a két párbajozó közül. Szoros verseny után végül ki kellett bontani a borítékot, így a nézők döntöttek, akik szerint Szabó Mariannak kellett távozni.
Teljes műsor: Videó


19:30 - A mentorok bevonulása után a show-t rögtön az X-Faktor legkülöncebb figurája, Király L. Norbi kezdi. A sokat támadott, de nagyon népszerű énekes a Terminátor betétdalát, egy AC/DC-dalt ad elő. Miután átszalad a díszleten a háttérben, óriási lendülettel ugrik le a lépcsőről, hogy elkapja a mikrofontartó állványt. Rekedtes hangjával tökéletesen énekli el az AC/DC slágerét. Nagy Feró szerint Norbi veszélybe sodorja a karrierjét azzal, hogy ennyire jó, Malek Miklósnak is tetszett, azt mondta, nagyszerűen végigsikítozta a dalt, amin Keresztes Ilidkóval azonnal hajba is kapnak. Geszti szerint úgy adta elő, mintha az egész országgal szeretkezne közben.
Videó


19:47 - Feró vadóc párducnőként konferálja fel a második fellépőt, Szabó Mariannt. Egy James Bond-film betétdalának első taktusaira nőies kis feketében lép a színpadra Mariann. A lázadó énekesnő soha nem volt ilyen nőies, Gesztinek most tetszett legjobban, mint nő, de szerinte nem volt elég "süvöltés" az előadásmódban. Keresztes Ildikó egyetértett Gesztivel, szerinte bizonytalan volt az előadás, ennek ellenére tetszett neki Mariann-nak ez a feminin arca. Malek Miklóst megbűvölték Mariann szemei, bár ő sem volt teljesen elégedett a produkcióval.
Videó


19:55 - Geszti Péter bájos kismamáját, Dorkát harangozza be harmadik fellépőként. Shodeinde Dorka egy kis karácsonyi hangulatot varázsolt a színpadra Mariah Carey ünnepi slágerével, amit az Igazából szerelem című filmben hallhattunk. Feró bizonytalanságot érzett Dorka magas hangjaiban, Malek úgy véli, kellemesen elénekelte a dalt, de nem volt számára átütő. Keresztes Ilidkó viszont az eddigi legjobbnak tartja mostani produkcióját, szerinte sokkal biztosabban énekelt, mint eddig bármikor. Geszti Péter szerint a nézők annyira szeretik Dorkát, hogy az elhomályosítja egyetlen apró botlását.
Videó


20:12 - Vastag Tomi erőt merített múlt heti kudarcából és a Pókember betétdalával állt újra színpadra. A mentorok alaposan összevesztek Tomi szívhez szóló produkcióján. Geszti Péter azt mondta, hogy számára Tomi fénye kezd elveszni, és rossz, hogy mindig azt kell mondania neki, ami miatt Ildi megöli. Malek Miklós úgy érezte, mintha próbát látott volna, és megkérdezte Keresztest, miért énekeltet rockdalt Tomival, amikor nem áll neki jól. Nagy Feró szerint fejlődnie kell a rockénekesi pozícióhoz, szerinte a Hero nem jött össze. Mentora, Ildi szerint viszont igaz volt, egyszerű és hiteles.
Videó


20:20 - A NON STOP egy fantasztikus zenei mixszel áll elő, benne a legismertebb és legviccesebb mesezenékkel. Talán soha nem volt még ennyi humor az előadásukban, Geszti szerint nagyon kedves volt, szórakoztató, és mindenki jól érezte magát közben. Keresztes Ildikó osztotta Péter véleményét abban, hogy a kevesebb több lett volna, ő unta és egyben szerette is a produkciót. Feró szerint nagyon jó volt, gratulált a NON STOP mentorának, de a fiúk szerinte gyengék voltak.
Videó


20:32 - Wolf Kati egy Batman-film betétdalával, Piroskának öltözve lépett színpadra, hangjátékával ismét megdöbbentette a közönséget. A mentorok azonban vele sem voltak maradéktalanul elégedettek. Ildi szerint Kati olyan volt, mint egy gyönyörű boszorkány, aki varázsol, de több mozgást várt tőle. Malek Miklós azt mondta, a zenei csúcspont a közepén nagyon ott volt, Geszti Péter viszont úgy látta, volt olyan pillanat, hogy azt hitte, itt a csoda, de aztán mégse volt ott. Péter picivel több bizsergést szeretett volna.
Videó


20:49 - Vastag Csabát mentora, Feró olyan rosszfiúként konferálta fel, akiről kiderült, hogy valójában nagyon romantikus figura. A Herkules betétdalát átszellemülten éneklő Csabán is alaposan hajba kaptak a mentorok. „Néha legyőzted a dalt, néha a dal téged. Ez a szolid fiú, aki lejött a diszkóba körbenézni cuccban, nem illett ehhez a dalhoz, de azért megvan” – mondta Geszti Péter, aki szerint Csaba egyelőre csupán óriási ígéret, ami még nem teljesült be, és arra kéri, hogy legyen végre önmaga.
Videó


20:59 - Nikolas kockás ingben és fekete sapkában, két táncossal adta elő az Ain’t No Mountain High című dalt. „Nem tudom, mentor anyád mit csinált veled, de egy teljesen új Nikolast láttam a színpadon” – lelkendezett Feró, de társai nem hagyták, hogy az énekes fürdőzzön a felhőtlen sikerben. Malek szerint kellemes hangszíne van Nikolasnak, de szerinte mindig ugyanúgy énekel. Geszti Péter osztotta Malek Miklós véleményét. Ildikó ezen igazán felpaprikázta magát, mert szerinte Nikolas tökéletesen megcsinált mindent, amit kért, és végre meg is mozdult.
Videó


21:07 - Janicsák Veca nagy fába vágta a fejszéjét Witney Houston I Will Always Love You című dalával, amit az első taktusok alatt zenei kíséret nélkül énekelt. Nagy Feró imádja a dalt is és Vecát is, bár hallott a végén néhány hamis hangot. Malek Miklós végre a ruhával is elégedett volt, akárcsak Veca előadásával. Keresztes Ildikó szerint annyira igaz volt és annyira átütött, hogy nagyon meggyőzte őt. A csillogó szemű mentorok közül azonban Geszti Péter hatódott meg legjobban versenyzője produkcióján.
Videó


21:29 - A kilenc versenyző előadja közös produkcióját, a Tépj szét című dalt a Valami Amerikából.
Videó


21:39 - Az Anti Fitness Club Hernádi Judit, Sohase mondd! című dalának feldolgozását adta elő a színművésznő cameójának kíséretében. Juci a dal felénél lépett elő a sötétségből, cigarettafüst lengte körül és távolságtartóan méregette az együttes tagjait. Az AFC a dal végén szétverte a berendezést.
Videó


21:55 - Shodeinde Dorka és Szabó Mariann párbajozik a negyedik adásban a bennmaradásért.

Shodeinde Dorka párbaj dala
Videó


Szabó Mariann párbaj dala
Videó


22:03 - A mentorok most először nem tudták eldönteni, hogy ki menjen haza, ezért a műsorvezetők kibontották a borítékot. A nézők úgy döntöttek, hogy Szabó Mariann megy haza. Shodeinde Dorka csatlakozhat versenytársaihoz és jövő héten is színpadra léphet.
Videó



Forrás: rtlklub.hu

*****