2010. augusztus 30., hétfő

Shodeinde Dorottya, a bájos kismama az X-Factortól reméli karrierje elindulását


Hangjával kell eltartania családját az RTL tehetségkutatójában feltűnt aranytorkú kismamának, mert színes bőrű férje feladta érte bécsi labdarúgó- karrierjét.


ESÉLY - Az X-Faktor első adásának talán legmegkapóbb pillanata volt, amikor Shodeinde Dorottya színpadra állt. Nem csak a könnyen elérzékenyülő Keresztes Ildikó könnyezett, hanem a nemzet Csótánya, Feró is párás szemmel hallgatta a lányt. Persze nem csak a kristálytiszta hang, s az érzelmes dal váltotta ki az elementáris hatást, hanem az is, hogy a lány gömbölyödő pocakkal énekelt. Az eredmény egyértelmű volt: egyhangú szavazással továbbjutott.

Az aranytorkú kismama a színfalak mögött Nigériából származó férje, Gafar nyakába borulva ünnepelte a sikert. Teljes volt az idill, fokozhatatlan a boldogság. Az RTL Klub műsorának egyetlen nézője sem sejthette, hogy a fiatal házasok megszenvedtek szerelmükért.

– Bécsben ismerkedtünk meg Gafarral, szó szerint szerelem volt az első látásra – mesélte a lány.
– Egy kávézóban üldögélt a barátival, én pedig egy társasággal elsétáltam mellettük. Összetalálkozott a tekintetünk, s abban a pillanatban megpecsételődött a sorsunk. Utánam rohant, leszólított, és telefonszámot cseréltünk. Fél évig utazgattam hozzá Ausztriába, mire elhatározta, hogy Magyarországra költözik.

X-faktor: szerelméért énekel Dóra
Gafar és Dorottya első látásra egymásba szeretett, a vallási különbség sem árt a kapcsolatuknak
Fotó: Bors



Az Afrikában született focista otthagyta ausztriai karrierjét Dorottyáért, a lány sokáig mégsem merte bemutatni a családjának.

– A szüleim nagyon vallásosak, rendkívül szigorúan neveltek. Féltem, hogy kikészülnek, ha megtudják, muzulmán fiúval járok. Így is történt: amikor végre rászántam magam, kiakadtak. Féltettek, azt gondolták, hogy Gafar másképp gondolkodik a világról, mint ők. Pedig nagyon jó ember. Fél évbe telt, mire a szüleim megenyhültek, de az esküvőnkre így sem jöttek el, ellenkezett az elveikkel, hogy részt vegyenek egy muszlim szertartáson. Dorottya ráadásul sok barátját is elvesztette, de a fiatalok eltéphetetlen kapcsolata végül mindenkit meggyőzött. Ma már Gafar a família kedvence, sőt Dorottya szülei kedvéért egy második esküvőn is örök hűséget fogadnak a szerelmesek. Így sem könnyű azonban a helyzetük. A kismama nem titkolja, hogy az anyagiak miatt sem mindegy, hogyan szerepel a tehetségkutatón.

– Imádok énekelni, de az eddigi kisebb versenyeken, örök második voltam. Talán most sikerül, s beindul a karrierem. A gyereket is könnyebb lenne így felnevelni. Ezért indultam el annak ellenére, hogy talán a műsor közben adok életet a babának – mondta el Dorottya.
Forrás: borsonline.hu


Ha nem láttad a válogatáson, itt megnézheted a Videót

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése