2010. december 19., vasárnap

X-Faktor - Finálé - Vastag Csaba 2010 -ben az X-Faktor győztese


Az X-Faktor győztese Vastag Csaba lett

A Finálé: Videó



20:05 - Megkezdődött az X-Faktor finálé, a két műsorvezető ismertette az elmúlt néhány hónap történéseit. Tegnap este Király L. Norbi búcsúzott, a mentorok és a közönség is állva tapsolta a kaposvári fiú teljesítményét. Az X-Faktor döntősei a Train Shake up Christmas című dalával léptek színpadra, a produkciót magyarul énekelték el. Igazi ünnepi hangulat kerekedett a stúdióban. A folytatásban Barabás Éva Galántáról, Szujó Zoltán pedig Veszprémből jelentkezett be.
Videó



20:15 - Elsőként Nagy Feró invitálta a színpadra mentoráltját, Vastag Csabát. A lányok kedvencétől egy Frank Sinatra slágert hallottunk. A Santa Claus is Coming to Town című szerzeménnyel sikert aratott, a közönség őrjöngött. Gesztinek tetszett, bár hozzátette, hogy Csabi kihagyott egy fél sort. Keresztes Ildikónak is nagyon bejött a swinges vonal, és Malek Miklós is jól reagált, bár hozzátette, hogy egy-két helyen elcsúszott a hang. Geszti megvédte, mert a közönség felmordult, hogy ő az egyetlen, aki meg tudja mondani, hogy mit kell hallani, ha más nem is észleli a hibát.
Videó



20:25 - Csaba után Keresztes Ildikó tanítványa Takács Nikolas következett, Ő is
ünnepi dalt választott: Luther Vandross Have yourself a Merry Little Christmas című dallal meggyőzte a nézőtéren ülőket. Ferónak nem jött át teljesen a dal, Malek ellenkezett vele és azt mondta, hogy Nikolasnak ez volt eddig az egyik legjobb előadása az X-Faktorban.
Videó



20:45 - Ismét Vastag Csaba következett, egy házibuli slágerrel érkezett. Ten Sharp You című dallal megosztotta a mentorokat. A hangulat tovább fokozódott, amikor Szujó Zoltánt élőben kapcsolták Veszprémből.
Videó



20:55 - Takács Nikolas az Apáca show betétdalával vívta ki Malek Miki elismerését. Geszti szerint a sapkás srác igazi popsztár, Nagy Feró is elismerően szólt Nikolas teljesítményéről, a rocker azt mondta félti Nikolastól Csabát. Az értékelés után Barabás Évit és a galántaiakat kapcsolták.
Videó



21:04 - Az este első extra produkciójaként Ádok Zolitól hallottuk a Három álom című dalt.
Videó



21:25 - Vastag Csaba Berczki Zoltán Hangokba zárva című dalával újabb női szíveket hódított meg. Párbaj dalával lenyűgözte a mentorokat.
Videó



Út a döntőig: Vastag Csaba - Videó


21:40 - Ugyancsak Bercki Zoltán Hangokba zárva című slágerével állt a közönség elé Takács Nikolas. A galántai fiú könnyeivel küszködve köszönte meg mentorának és rajongóinak a támogatást.
Videó




Út a döntőig: Takács Nikolas - Videó


22:01 - A ma este folyamán utoljára hallhattuk az X-Faktor tizenkét döntősét együtt énekelni. A tehetségek egy Katona Klári dalt adtak elő.
Videó



22:06 - A finálé végéhez közeledve a mentorok értékelték az elmúlt néhány hónap eseményeit.


22:25 - Az X-Faktor finálé második extra fellépője az Első emelet volt. Kikiéktől a "Ma van a Te napod" című új dalt hallhattuk.
Videó



Eredményhirdetés - Videó



Vastag Csaba győzte dala: Videó






Forrás: rtlklub.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése