2010. június 22., kedd

A mentorokat jól megfizetik


Megvan, hogy mennyit keresnek az új tehetségkutató tagjai
Elégedettek lehetnek az ellátmánnyal.

Egy kisebb lakás árát keresik majd az RTL Klubon induló X-faktor tehetségkutató zsűritagjai a Blikk információi szerint. „A mentorok gázsija igen magas, hiszen olyan embereket kellett választanunk, akik értenek a showbizniszhez, az érdemeik megkérdőjelezhetetlenek – ismerte be Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki nem akart konkrét összegeket mondani.

– Ifjabb Malek Miklós repülőjegyét is mi álljuk, ez is jelentős tétele a műsornak. A tehetségkutatók királyát hoztuk el, és a király nem olcsó." A házigazdák, Sebestyén Balázs és Ördög Nóra fizetése néhány milliót tesz ki, ráadásul ők amúgy is szerződésben állnak a csatornával. A mentorokkal más a helyzet: a lap úgy tudja, a legkisebb összeg, amit kapnak 10 millió forint – az egész műsorért.

„Kétségtelen, az X-Faktor az egyik legdrágább műsorunk – mondta a lapnak Kolosi. – Összességében kevesebbe kerül, de például epizódonként drágább, mint a Barátok közt egy része." Az ilyen showműsorok átlagosan 40-70 millióba kerülnek, adásonként.

Forrás: atv.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése