2011. december 18., vasárnap

X-faktor 2. - 10. élőshow - A döntő

BARICZ GERGŐ BÚCSÚZOTT A FINÁLÉ ELŐTT

Nagy küzdelem volt a szombati. Mindhárom versenyző szívét-lelkét kiénekelte Muri Enikőnek és Kocsis Tibornak sikerült. Bejutottak a Fináléba. Baricz Gergőtől azonban búcsúznunk kellett.

2011. 12. 17. 11. élőshow - A döntő - Videó

MÁR CSAK EGY LÉPÉS A FINÁLÉIG

Ma csak hárman lépnek színpadra az énekesek közül, ráadásul háromszor. Izgalmasnak ígérkezik az este, duetteket és egyéni produkciókat is hallhatunk. A vasárnapi Fináléba azonban csak ketten juthatnak tovább.

19:30 Ördög Nóra megérkezett a színpadra, és elmondta, hogy mi várható az est folyamán. Elmondta azt is, hogy a versenyzőket otthonukból bíztatják a rajongók. Kapcsoltak is a helyszínekre, ahol szurkolók, rajongók sikítoztak a kamerák előtt.

19:34 Megérkeztek a mentorok.

19:35 A színpadon az X-Faktor 2011-es széria döntősei léptek fel először. Négy dalt dolgoztak fel: What a feeling, Nem adom fel, Március végétől és a Szívemet dobom eléd című nótákból hallhattunk részleteket.



19:36 Felsorakoztak a végső döntősök: Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Muri Enikő.

19:40 Gyergyóalfalura kapcsoltak, ahol Baricz Gergő rajongói bíztatták az énekest. Valkó Eszter alig bírt megszólalni a rajongók sikolyától.

19:41 Nyíregyházára is "ellátogattunk" ahol Muri Enikő rajongótábora hatalmas üdvrivalgással bíztatta kedvencét. Istenes Bence hanja is alig hallatszott a rajongóktól. SP hasonmását is megtalálta, természetesen meg is szólaltatta. A fiú elmondta, hogy az egész város Enikőnek szurkol.

19:42 Kocsis Tibor otthona, Lajosmizse sem maradhatott ki. Természetesen itt is rajongók hada "skandálta" Tibor nevét, bíztatva ezzel az énekest. "Isztanbul és London között" Lajosmizséről Barabás Évi jelentkezett egy egész tömeggel a háta mögött. Ők még egy tevét is hoztak, aki nagyban hozzátett a jó hangulathoz.

19:45 Baricz Gergő színpadra lépett az első produkciójával. Olyan dalt adott elő, amit mentora a legjobbnak tartott az eddig, a műsorban elhangzott produkciók közül. Ez a Jet – Are you gonna be my girl című nótája volt. Gergő a kisfilmjében elmondta, hogy azt szeretné ha büszkék lennénk rá szerettei és azok, akik segítették őt, eddigi útján. Geszti Péternek nagyon tetszett. Malek Miklós hasonló véleményen volt. Feró szerint rettenetesen tehetséges a fiú, és csak 10 évente születik ekkora tehetség. Ildikó szerint Gergő az X-Faktorba született, ajándékba.



19:52 Muri Enikő is színpadra lépett. Szintén azt a dalt adta elő, amit mentora a legjobbnak vélt az eddigi produkciók alapján. Feró azt a nótát választotta, amivel a Mentor házban Enikő, már egyszer meggyőzte őt. Ez Katona Klári – Játssz még című dala volt. Megijedt a múlt heti párbaján, mert Vecára gondolt, aki egy párbaj során esett ki múlt évben. Félt, hogy vele is megtörténhet. Azóta megnyugodott, és örömmel készült a szombati megmérettetésre. Malek Miklós: "tőled mindig profi produkcióra számíthatunk". Ildikó megköszönte, hogy Enikő magát adta. Geszti Péter szerette, hogy a lány magyarul énekelt. Feró azt mondta, hogy a lány megmutatta, hogy milyen a lélek és az ének kapcsolata.



20:00 Kocsis Tibor következett Enikő után. Malek Miklósnak a második élő show produkciója tetszett a legjobban így a Qeentől a Somebody to love című számot énekelte Tibor. Tibor visszaemlékezett arra, amit Malek Miklós mondtott neki, az első meghallgatáson. Szerinte remek, ha két olyan energia mint amilyen az övé és Maleké összeér, mert az hatalmas dolgokat tud elindítani. Malek Miklós szerint Tibor személyisége átjön már, az arcán a szemén, már oda tudja adni magát a nézőknek. Feró szerint nagyon nehéz volt a dal, de Tibor fantasztikusan oldotta meg. Ildikó félt, hogy nem tud megnyílni, de már látja, hogy egyre jobban mer csinálni dolgokat Tibor. Csak ez hiányzott eddig belőle, most megvolt. Geszti Péter szerint remekül állt Tibornak ez a dal. Malek Miklós szerint olyan volt a dal, mintha egy madár repült volna.



20:19 Baricz Gergő másodszor is színpadra lépett, ezúttal már duettpartnerével mutatták meg a fiú humorosabb, bohókásabb arcát. Laár András és Baricz Gergő a KFT-től az Afrikát adták elő. Gergő azt mondta megtiszteltetés volt a KFT-vel színpadra lépni. Kapcsoltak közben Gergő szurkolótáborához, ahol a fiú nagybátyja nyilatkozott is.



20:26 Muri Enikő is újra színpadra lépett partnerével Dolhai Attilával. A Valahol Európában című musicalből A zene az kell című dalt adták elő. Óriási tapsvihar fogadta a dalt. Enikő teljes extázisban volt, hogy Dolhai Attilával léphetett színpadra. A színművész elmondta, hogy már régebbről ismerik egymást, és azonnal felfigyelt a lány tehetségére. Közben kapcsoltak Nyíregyházára. Istenes Bence elirigyelte Kocsis Tibiék tevéjét, ezért ők egy hatalmas plüss medvét kerítettek.



20:33 Kocsis Tibor és Zséda produkciója következett. A Mindhalálig mellettem című dalt adták elő Zsédával. Az énekesnő azt mondta, hogy Tibor az aki tele van hittel, erkölccsel, ami neki nagyon tetszik, azonnal egy hullámhiosszra kerültek. Lajosmizsén mindenki a "piros kabátos bácsinak" szurkolt, mondta Barabás Évi. Bár alig lehetett hallani, hiszen a tömeg csak Tibor nevét skandálta. Hannát is láthattuk, Tibor unkahugát, aki sok erőt adott a fiúnak.



20:53 Baricz Gergő harmadszor is színpadra lépett. Cris Isaak – Wicked game című nótáját adta elő. Ferónak nagyon tetszett. Malek Miklós szerint Gergő gombnyomásra hozza elő a Cris Isaak hangot, és az átható tekintetet, valamint a "világfájdalmat". Geszti Péternek nagyon tetszett, azt mondta, hogy ezt keresik az X-Faktorok során. Keresztes Ildikó megköszönte Gergőnek, hogy vele dolgozhatott, mert egy rettenetesen nagy tehetséget ismert meg benne.



20:58 Muri Enikő is színpadra lépett, immáron harmadszorr. Christina Aguilera – Hurt című dalát adta elő. Keresztes Ildikó szerint megérintette a színház szele Enikőt, amit annyira nem szeret, mert a lány bele tud halni a dalba, és ez nem volt ilyen. Geszti Péter is azt mondta, hogy ő is jobban szereti ha nem játssza meg magát a lány. Malek Miklósnak tetszett. Feró pedig gratulált mentoráltjának, mert szerinte kevesen vannak az országban akik ezt a dalt így elő tudnák adni.



21:05 Kocsis Tibor, Robbie Williams – I will talk and Hollywood will listen című dalával lépett harmadszor színpadra. Geszti Péter azt mondta, hogy Tibor földöntúlian jól tud énekelni. Ferónak nagyon tetszett a nóta, mert szerinte iszonyúan nehéz és Tibor gyönyörűen énekelte. Keresztes Ildikó szerint amikor először adta elő Tibor a dalt, több energia volt benne, de tetszett neki így is. Malek Miklós azt mondta, hogy fura memórája miatt, csak nagy pillanatokra emlékszik igazán az életéből, és Tibor dalára mindig fog.



21:22 A döntőbe jutott összes versenyző produkcióját hallhattuk. Boldog karácsonyt kívánva dalukkal a nézőknek.



21:31 A mentorok összegezték az estét. Geszti Péternek és Ferónak felemás érzései voltak. Geszti Péter néha unatkozott, néha nem, Feró pedig inkább a mentorokra volt picit paprikás, hogy nem csak dicsérték a versenyzőket. Keresztes Ildikó és Malek Miklós meg voltak elégedve az estével. Sőt a művésznő még abban is benne lett volna, ha újra kezdhetnék a showt a jövő héttől.

21:33 Gergő szülőfalujába kapcsoltak, ahol testvérei biztatták a fiút.

21:34 Istenes Bence Nyíregyházán azt kérte, hogy kivételesen legyen nő uralom, és mindenkit arra biztatott, hogy küldjék szavazataikat Enikőre.

21:35 Lajosmizsére kapcsoltak, ahol Tarány Tamás édesanyja is jelen volt. Ő is Tibornak szurkolt.

21:39 Színpadon a Magna Cum Laude. Túl későn című dalukat adták elő, hatalmas sikerrel.



21:56 Felsorakoztak a mentokrok és versenyzőik. Keresztes Ildikó és Baricz Gergő, Malek Miklós és Kocsis Tibor, Nagy Feró és Muri Enikő. Videó



22:00 A Fináléba jutott: Muri Enikő.

22:02 A Fináléba jutott: Kocsis Tibor.

Az X-Faktor 2 3. helyezettje Baricz Gergő - Videó



22:11 Kapcsoltak Nyíregyházára és Lajosmizsére, ahol őrjöngő tömeg gratulált a két tovább jutott versenyzőnek, Muri Enikőnek és Kocsis Tibornak.- Videó





Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése