2011. december 10., szombat

X-Faktor 2 - 9. élőshow

A NÉZŐK MURI ENIKŐT JUTTATTÁK TOVÁBB A DÖNTŐBE!

Bár Tarány Tamás "szíven rúgta" a mentorokat, és mindent beleadva küzdött, a nézők szavazati Muri Enikőt juttatták tovább.

2011. 12. 10. - 9. élőshow - Videó


A KEDVENCEK ESTJE

Már csak négy énekes léphet ma színpadra. Mindenkin egyre nagyobb a nyomás, hiszen a tét, a legjobb három közé jutás!

19:30 Ördög Nóra belépett a színpadra, és elmondta, hogy a nézők rengeteg dalt ajánlottak a versenyzőknek, voltak köztük jók, és érdekesek is. Ezek már az első pillanatokban mosolyt csaltak az arcokra. Továbbá azt is elárulta, hogy az este folyamán az Anti Fitness Club és az Anna And The Barbies két frontemberétől hallhatunk egy szuperslágert, valamint Szabó Ádám a 2011-es Csillag Születik döntős harmonikavirtuóza is színpadra lép.

19:35 Nóra a Mentorokkal beszélte meg a múlt hét és a hét fáradalmait, történéseit. Feró elmondta, hogy nagyon büszke Enikőre. Keresztes Ildikó nagyon várta a "kedvencek kedvenc dalait". Malek Miklós pedig azt mondta, hogy az este folyamán neki van a legnagyobb veszteni valója, hiszen két versenyzőjéért is izgulhat. Geszti Péternek már nem volt miért izgulnia, így ő azt mondta, hogy olyan objektív marad mint az előző adások során volt.

19:40 Tarány Tamás otthon töltődött fel az e heti műsorra. Elmondta, hogy édesanyja mindenben támogatja, és ez rengeteg erőt adott neki. Kedvenc magyar dalát adta elő: Vad Fruttik – Lehetnék én is. Geszti Péternek tetszett a produkció, hiszen Tamás történeteként írta le a dalt. Keresztes Ildikó azt mondta, hogy a fiúnak embertelen jó hangja van, de nem tetszett neki, hogy Tamás még mindig túl visszafogott. Feró úgy érezte, hogy a fiú igenis "elég" volt, neki nem volt túl visszafogott. Megdícsérte Malek Miklóst is, a dalválasztás miatt. Mentora azt mondta, hogy ha többet mutatott volna Tamás "leestek volna a székről".



19:47 Baricz Gergőnek hatalmas fájdalmat okozott, hogy Kováts Verával kellett párajoznia. Kisfilmjében láthattuk, hogy Verával töltötte ideje egy részét, és elmondták azt is, hogy "próbálgatják a szárnyaikat". Sok erőt ad neki a lány. Gergő, Keresztes Ildikó kedvenc dalával a The Black Crowes - Hard to handle rock dalával zúzta szét a színpadot. Ferónak nagyon tetszett, és remekül szórakozott, tetszett neki az előadásmód. Malek Miklós véleménye az volt, hogy remek hangulatot csinált Gergő a színpadon. Geszti Péter többet akart hallani a fiútól, hangban. Keresztes Ildikó elárulta, hogy Gergő két hete beteg, és remekül adta elő a dalt. Felrobbantotta a színpadot.



20:00 Enikő egy lovardában töltődött fel, ahol egy régi jó baráttal, Felhővel találkozott. Az állat segít neki kikapcsolni, gondolkodni, a lóval együtt ő is szabadnak érezhette magát. Feró elmondta, hogy nagyon kell koncentrálni a lánynak, hiszen itt már nem lehet hibázni. Muri Enikő kedvenc dala Vénusztól a Kockahas. Ezt adta elő. Geszti Péter korrektnek titulálta az előadást. Elmondta, hogy nem volt érdekes, de abszolút megbízható volt. Keresztes Ildikó szerint csak azért választotta ezt a dalt a lány, hogy a táncos fiúk levetkőzzenek - természetesen tréfálkozva mondta mindezt. Feró szerint csodálatos volt az előadás.



20:09 Kocsis Tibor mentora szerint mostanra érett be, szerinte egyre jobb lesz. Sebestyén Balázsék rádióműsorában járt, ami igencsak kellemes meglepetést okozott számára. Bele is dobták a mély vízbe és műsorvezetőt "játszhatott". Kocsis Tibor és mentora Bruno Marstól a Just the way you are-t választották. Ez Malek Miklós egyik kedvence. Keresztes Ildikó imádta, hogy mosolyt csalt az arcokra, és úgy érezte ez volt az egyik legfelszabadultabb előadása. Szerinte huncut volt, ami nagyon tetszett neki. Geszti Péter azt szerette volna ha inkább magasabb hangokkal apellált volna Tibor, neki az a varázslat. Feró úgy érezte, hogy Malek Miklóst látja a színpadon, azzal a különbséggel, hogy Tibor jobban énekel.



20:20 Baricz Gergőből már kiszakadt a Rock and roll, ezért megmutatta legbensőbb énjét is. Gergő kedvenc dala Zorántól az Apám hitte című nóta. Ezt adta elő. Feró azt mondta, hogy Gergő egy varázslatos világott hozott el a stúdióba, tetszett neki az előadás. Malek Miklós teljesen át tudta élni, amiről a dal szólt. Geszti Péternek ez a dal tetszett a legjobban Gergő eddigi összes produkciója közül. Keresztes Ildikó szerint remekül adta elő a fiú a dalt, és Gergő szájából rettentő hitelesen hangzott.



20:34 Feró kedvenc dalával, Muri Enikő lépett színpadra. Kelly Clarkson – Because of You című dalát választották. Geszti Péter régóta várt erre a pillanatra. Keresztes Ildikó azt a csúnya zöld harisnyában tündöklő kislányt akarta látni a színpadon, akit múlt évben. Először megijedt, hogy díva lesz a lány helyett, de állítása szerint tévedett. Tetszett neki az előadás. Malek Miklóst is ismét levette a lábáról Enikő ezzel a dallal, Feró pedig megállapította, hogy Enikő a legjobb a mezőnyben.



20:39 Tarány Tamás is birtokba vette másodszorra is a színpadot. Cryin’-t énekelte az Aerosmithtől. Geszti Péternek tetszett a "mikrofon elhajítás" és a dal is, "atom volt hangilag" - mondta a mentor. Keresztes Ildikónak a dal közepétől kezdte azt érezni, hogy ez igazi rock and roll. Feró is dícsérte a fiút. Malek Miklós azt mondta, hogy végre "megcsinálta a közönséget" Tamás.



20:45 Kocsis Tibor is duplázott. Az ő kedvenc dala Katona Klári – Legyen Ünnep című nótája, ezt adta elő. Keresztes Ildikó alig tudott megszólalni. Feró azt mondta, hogy ez a dal már Tiboré, nagyon tetszett neki. Geszti Péter úgy érezte, hogy minden érzelem kijött, ami ebben a dalban volt. Malek Miklósnak az tetszett a legjobban, hogy Tibor meg tud érinteni embereket, ami hatalmas dolog, és csak kevesen képesek rá.



20:57 Miután az összes versenyrő színpadra lépett, az első extra produkció következett. Az Anti Fitness Club és Pásztor Anna közös szuperslágerét hallhattuk a Moves like Jaggert.



21:10 Miután szusszantak egyet a versenyzők, a közös produkció következett. A Magna Cum Laude - Vidéki sanzon című dalát adták elő.



Szabó Ádám extra produkció



21:28 Ördög Nóra lezárta a szavazást, a versenyzők felsorakoztak a színpadon. Párbaj nélkül tovább jutott: Baricz Gergő és Kocsis Tibor.

21:44 Tarány Tamás párbajdalát hallhattuk először. Cserháti Zsuzsa - Elfelejtett dal című nótájával kűzdött a benn maradásét.



21:48 Muri Enikő Christina Aguilera - Young girl don't cry című dalával párbajozott.



21:51 Malek Miklós értékelte először a párbajozók teljesítményét. Enikőnek azt mondta, hogy megérdemelte, hogy eddig eljutott. Tamást a saját "gyermekének" hívta, és a baki miatt emberinek nevezte őt. Enikőt küldte haza. Feró is azt mondta, hogy Tamás hibája emberi, de Enikő lírai énje jobban tetszett neki, és a lány az ő mentoráltja, így Tamást küldte haza. Keresztes Ildikónak egyik sem tetszett, hiszen Enikő nem énekelt tiszta szívből szerinte, Tamásnak pedig őstehetsége van, bár a párbajdal alatt nem jött ki belőle az a plusz amit a mentor várt. Ildikó Tamást küldte haza. Geszti Péter mindkét versenyzőt elképesztőnek tartja, bár Enikő profibb, Tamás érdekesebb volt számára, Tamás szíven"rúgta" a produkciójával. Geszti Péter Enikőt küldte haza. Így borítékot kellett bontani.

A nézők úgy döntöttek, hogy Tarány Tamásnak kell haza mennie. Muri Enikő a Döntőbe jutott.
Döntés- Videó





Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése