2012. szeptember 1., szombat

2012- X-Faktor3 - Válogatás 1

MIND A NÉGY MENTORT SIKERÜLT LENYŰGÖZNIE ZÁMBÓ KRISZTIÁNNAK

Könnybe lábadt szemekkel juttatták tovább a mentorok Zámbó Jimmy fiát, aki méltóképpen emlékezett édesapjára az X-Faktor színpadán. Krisztiánon kívül lehengerlő rapper duó, cserfes jazzénekes lány és őrült rocker csaj is van a továbbjutók között.

X-Faktor 2012 - Válogatás 1. adás: Videó

Az X-Faktornak Magyarországon már történelme van, kezdte a 2012-es széria konferálását Ördög Nóra, az okokról pedig már Nagy Feró beszélt. Szerinte az X-Faktor a magyar könnyűzenei életet erőteljesen befolyásolja, erre mi sem jobb példa, mint az eddigi versenyzők hihetetlen sikerei. 2010 és 2011 nyertesét, Vastag Csabát, valamint Kocsi Tibort rengeteg helyre hívják koncertezni országszerte, de nem csak a győzteseknek jár ki a dicsőség, aki bekerül az élő showba, annak biztosan megváltozik az élete, viszont odáig még hosszú út vár az idei versenyzőkre.

Az első adás továbbjutói:

Rögtön az első színpadra lépő párosnak sikerült meglepnie a mentorokat, ugyanis a P.J.Z. nevű formációtól első ránézésre nem vártak túl sokat az ítészek, aztán viszont lenyűgözte őket a két énekes-rapper fiú. Ritkán látjuk a Keresztes Ildikó, Nagy Feró párost ütemesen bólogatni egy hip-hop alapra, de a P.J.Z.-nek ezt is sikerült elérnie. A produkció után Geszti Péter foglalta össze legjobban a látottakat és hallottakat: „Tuti, hogy másik bolygón lakunk, de ez így jó.” A P.J.Z. magabiztosan, négy igennel jutott tovább.

P.J.Z.
  

A kicsit már unottá váló ítészeket Kvaka Andrea ébresztette fel újra. A szerény, törékeny lány egy zúzós ACDC számmal vette le a lábáról mind a négy mentort, így négy igennel jutott tovább.

Kvaka Andrea
    

Csobot Adélnak már éneklés nélkül is sikerült lenyűgöznie a mentorokat, de aztán a produkciójával rátett még egy lapáttal így nem volt kérdés a továbbjutása, a tizennyolc éves lány négy igennel jutott tovább.

Csobot Adél
    

Haraszti Mátyás
    

Nagy Edina
    

Feltein Attila
    

Toriay Tihamér-László
    

Illés Dóra
    

Katona Ervin "Chico"
    

Kátai Arustei
    

Baranyi Katalin
    

Szarvas Balázs
    

A vidám percek után nagyon meghatóak következtek. Zámbó Jimmy fia, Krisztián édesapja dalával, a Bukott diákkal készült a Válogatásra. Krisztián nagyon tiszteli Jimmy munkásságát, saját bevallása szerint akár apja árnyékában is szívesen élne tovább, az X-Faktorba mégis azért jelentkezett, hogy ne a neve, hanem a teljesítménye alapján ítéljék meg. Ha tényleg csak ezért jött, akkor elérte a célját, ugyanis mind a négy mentor meghatottan ismerte el Krisztián képességeit, és négy igennel juttatták tovább a Táborba.

Zámbó Krisztián
    


és néhányan, akik színesítették a műsort:

   

Tomor György egy egészen elképesztő sztriptíz koreográfiát is kitalált választott dala mellé, de még ezzel az extrém, első sorban persze Keresztes Ildikónak szánt előadásmóddal sem győzött meg elég mentort a továbbjutáshoz. A keményszívű Geszti, Malek páros két nemmel kiejtette Gyurit a versenyből.

  

Az idei mezőny talán legidősebb indulója, a 79 éves Johnny Dee is lenyűgözte a mentorokat, de egy kicsit máshogy, mint ahogy egy potenciális továbbjutónak kell. Geszti Péter megköszönte Johnnynak, hogy megmutatta egy egész országnak, hogy ha az ember a zenében éli végig az életét, akkor ennyire jókedvű idős ember lesz belőle, mert szerinte ennek a produkciónak ez volt a legfontosabb üzenete. Johnny szavazás nélkül, de kiesőként távozott a színpadról, rengeteg jókedvű embert hagyva maga után a közönség soraiban.

     

Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése