2012. szeptember 8., szombat

2012- X-Faktor3 - Válogatás 2

A két évvel ezelőtt őt kiejtő négyesnek írt dallal aratott hatalmas sikert az idei év egyik nagy visszatérője. Stone mellett többek között egy születendő lányának éneklő kispapa, egy már-már túl szerény, ösztönös tehetség és egy sérült testvérének éneklő tizenhat éves lány is sikeresen vette a Válogatás akadályait.


X-Faktor 2012 - Válogatás 2. adás 2012. 09. 08-án: Videó


A válogatás 2. adásában továbbjutottak:

Kovács Erika talán élete bókját kapta Malek Miklóstól, amikor a tavalyi győztes mentor, amerikai kollégájához, a tengeren túli X-Faktorban zsűriző Britney Spearshez hasonlította a huszonnyolc éves lányt. Miklós szerint az ilyen karakterek előtt nagy jövő állhat. Ebben egyedül Keresztes Ildikó nem értett egyet, így Keri három igennel továbbjutott.
Kovács Erika Keri
 
Meggyes Csabának minden vágya, hogy énekes legyen, ebben pedig legnagyobb támogatója édesapja, aki már harminc éve zenével foglalkozik. A visszafogott, szerény fiúnak produkciójával könnyekig sikerült meghatnia apukáját, a mentorokat pedig kivétel nélkül meggyőznie tehetségéről. Miklós szerint a legnagyobb dolog, hogy egyenes út van Csaba szíve és hangja között, ami nagyon ritka, pláne egy tizennyolc éves fiú esetében.
Meggyes Csaba
  
Dankó Laura
  
Szűcs István
  
Szmolicza Vivien
  
Megyeri Judit
  
Katz Zsófia
  
Balogh Fruzsina
  
Oprea Alex Vilhelm
  
Szalma Annamária
  
Galambos Péter
  
Soldier sisters
  
Pádár Alexandra Dóra nagy meglepetést okozott Geszti Péternek. A huszonkét éves lány annyira hasonlít a Gringó sztár frontemberének feleségére, hogy Péter először elgondolkozott ki vigyázhat most otthon a gyerekekre. Azt nem tudjuk, hogy Gesztiné hogyan énekel, de ha ebben is hasonlítanak egymásra Alexandrával, akkor nyugodtan elindulhatott volna ő is az X-Faktorban, mivel hasonmása könnyen vette az első akadályt és készülhet a Tábor megmérettetéseire.
Pádár Alexandra Dóra
  
Kiss Ernő Zsolt nem kis dolgot kockáztatott azzal, hogy eljött a Válogatásra, hiszen pont a meghallgatás napjára volt kiírva kislánya születése, így akár le is maradhatott volna első gyermeke világra jöveteléről. Az izgatott kispapa megható és egyben hatásvadász dalválasztásával, valamint hangjával meggyőzte a mentorokat, ott a helye a Táborban.
Kiss Ernő Zsolt
  
Kovács László sosem értette, hogy negyven fölött miért temetik az embereket, ezért ő szeretne az egyik ellenpélda lenni és ötvenkét évesen sikereket elérni. Stone tisztában van azzal, hogy ha valakinek összejön az élet azt sokan kezdik utálni, éppen ezért reméli, hogy pár hónap múlva nagyon sok ember lesz, aki nem kedveli majd. A 2010-es X-Faktortól a Táborban búcsúzó rocker egy saját szerzeményt hozott a Válogatásra a mentoroknak, amely a két évvel ezelőtti kieséséről szól. Stone, ahogy dalában is énekli, igazi ”faszagyerek”, ugyanis szemtől szembe olvasott be a mentoroknak, akik négy teljesen egyértelmű igennel juttatták tovább.
Kovács László Stone
  
A Fóris-Ferenczi testvérek együtt érkeztek az X-Faktor válogatására, ahol azonban nem együtt léptek színpadra, mindketten egyéni előadóként indultak a versenyen. Gábor a színpad mögött szurkolta végig Johanna előadását és miután testvére továbbjutott, ő is felszabadultan tudta megmutatni a mentoroknak, hogy mit is tud. Gábor talán még Johannánál is nagyobb sikert aratott, így a testvérek segíthetnek bepakolni egymásnak a Tábor előtt.
Fóris-Ferenczi Johanna
  
Fóris-Ferenczi Gábor
  
Göcsei Gergely István
  
Kiss Csaba
  
Pál Loretta sérült testvérének ajánlotta Zorán Kell ott fenn egy ország című számát. A tizenhat éves lány annyira meghatóan adta elő a dalt, hogy a színpad mögött várakozó édesanyja, Ördög Nóra és Keresztes Ildikó is szinte végigsírta a produkciót. Bár a férfi mentorok legyőzték könnyeiket, ők is átszellemülten hallgatták Lorettát, így nem is volt kérdés, hogy a jászárokszállási lány négy igen után ölelhette át újra, addig neki szorító édesanyját.
Pál Loretta
 
Forrás: rtlklub.hu

1 megjegyzés:

  1. A tegnapi tévéműsor legeslegvégén volt egy szőke srác,pár taktust hallhattunk csak. Őt sehol sem találom. Nem tudod ki lehetett?

    VálaszTörlés