2012. szeptember 22., szombat

2012- X-Faktor3 - Válogatás 4

EGY LÁNYCSAPAT MENTETTE MEG AZ ADELE SLÁGEREK BECSÜLETÉT

Sok félresikerült próbálkozás után már a mentorok sem hittek abban, hogy fognak jól előadott Adele dalokat hallani a Válogatáson, de Molnár Szulita, Barnicskó Valéria és Gubik Petra bebizonyították, hogy a brit énekesnő slágereivel is el lehet jutni a Táborba.


X-Faktor 2012 - Válogatás 4. adás 2012. 09. 22-én: Videó

A negyedik Válogatás is egy megmosolyogtató produkcióval kezdődött. A Queen Bohemian Rhapsody című számát egy képzett énekesnek is nagy kihívás elénekelni, nemhogy a beteghordóként dolgozó Sárközi Józsefnek. A negyvenkét éves férfi azzal nyugtatta magát és a mentorokat, hogy telefonra felénekelte a produkciót és akkor jól sikerült, ezért Feró fel is ajánlotta neki, hogy akkor küldje el e-mailen a jó verziót.


A válogatás 4. adásában továbbjutottak:

Gurnicz Marianna nagy meglepetéseket tartogatott. Az ötven éves anyuka nemcsak a mentorokat, a saját fiait is meglepte, amikor egy Bon Jovi számmal leüvöltötte az ítészek és a mentorok haját. A biológus végzettségű asszony akkora bulit csinált a színpadon, hogy még Malek Miklós kétkedése sem tudta megállítani, három igennel besöpört a Tábor mezőnyébe.

Gurnicz Marianna
 

Borbély Richárd Michael Jackson Billie Jean című dalának egy lassított átdolgozását adta elő, amivel meggyőzte a mentorokat, a Táborban a helye. 

Borbély Richárd
  
Barna Lajos és Béla a sorsukat beteljesíteni jöttek az X-Faktorba. Az ikerpárnak hosszú évekkel ezelőtt azt jósolták, hogy idősebb korukban fognak üstökösként ragyogni, ezért a régóta előadóművészettel foglalkozó testvérpár rászánta magát és eljött a Válogatásra. Bátorságukat és hangjukat a mentorok négy igennel honorálták. 

Barna Lajos és Béla
  

Oláh Gergőhöz még a hosszú várakozás alatt odament beszélgetni Ördög Nóra, aki nem nézte ki a huszonhárom éves fiúból, hogy kétgyermekes apuka, ahogy a mentorok sem nézték ki belőle, hogy a közmunka keretein belül gereblyézéssel foglalkozó fiú akkora bulit fog csinálni a színpadon, mint amekkorát végül csinált. Geszti Péter csak annyit mondott Gergőnek, hogy dobja el a gereblyét és énekeljen. Ezután talán nem csoda, hogy a fiatal apuka négy igennel jutott tovább. 

Oláh Gergő
  

Hiába tudta volna megjelenése alapján elképzelni Balla Rékát playboy nyuszi jelmezben Geszti Péter, Rékának a hangjával is sikerült meggyőznie mindenkit tehetségéről. 

Balla Réka
  

Szolga József
  

Horváth Sándor
  

Danis Dóra nagyon nehéz dalt választott, de meg tudott birkózni Tóth Gabi Elég voltjával 

Danics Dóra
  

Ekanem Bálint Emotától pedig Geszti még ráadást is kért, amivel Bálint teljesen levette a lábáról a pörgő nyelvű mentort. 

Ekanem Bálint Emota
  

Kelemen Örsnél talán kicsit rezgett a léc, mert a fiatal fiúnak túlzó magabiztosságával sikerült elnyomnia egyébként egyértelműen meglévő tehetségét, de végül a mentorok őt is továbbjuttatták. 

Kelemen Örs
  

Molnár Szulita nagyon rossz hírrel kezdte idei X-Faktoros pályafutását, a lány ugyanis Adele számot énekelt. A kezdeti sokk a mentorokon csak addig látszódott, míg Szulita bele nem kezdett a dalba, ugyanis akkortól egyértelművé vált, ez egy más előadás lesz, mint az eddig hallottak. A Someone like you első refrénje után hirtelen megváltozott a zenei alap és berontott a színpadra Barnicskó Valéria, aki a Set fire to the rainnel folytatta a produkciót, de a legnagyobb meglepetés még mindig hátra volt. A háromfős lánycsapatot Gubik Petra egészítette ki, akinek a belépésével már a Rolling in the deep-be kezdtek bele a csajok. Petra 2011-ben egészen a Mentorok házáig jutott, ahol azonban Feró úgy döntött nem viszi magával az élő showba a lányt. Petra most két barátnőjével, csapatban erősebb, mint valaha és komoly célokkal érkezett a Válogatásra, amihez az első lépést meg is tették, hiszen a mentorok négy teljesen egyértelmű igennel juttatták tovább a lányokat a Táborba. 

Molnár Szulita, Barnicskó Valéria, Gubik Petra
 



Forrás: rtlklub.hu








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése