2012. november 17., szombat

2012- X-Faktor3 - 6. élő adás - a hatodik kieső: a Like

EGYSZERRE HÁRMAN TÁVOZTAK AZ X-FAKTORBÓL

Sok érdekességet tartogatott a 6. élő show is. Antal Timi megríkatta Ördög Nórát, a végén még Feró is elpityeregte magát, ennek oka azonban sokkal drámaibb volt.


X-Faktor 2012 - 6. élő adás 2012. 11. 17-én: - Videó

Az X-Faktor 2010 győztese, Vastag Csaba újra az X-Faktor színpadán énekelt, az ő előadásával kezdődött  a 6. elő show.



Feró „szerelmei”, egyetlen megmarad csapata, a Like lépett elsőként a színpadra a versenyzők közül. Az RTL II-n is futó Jóbarátok főcímdalát énekelték. Malek Mikinek jól esett őket hallgatni, Keresztes Ildikónak nagyon tetszett, mert most voltak a legcukibbak. Geszti megdicsérte Ferót, szerinte jó irány, hogy a show felé vitték el, viszont a hangok nem voltak annyira rendben. Feró megköszönte, majd annyit mondott a lányoknak, hogy nem kell adni a mentorok szavára.

A lányok után a kétszeres párbajgyőztes, Stone következett Vastag Tamás dalával. Geszti szerint amennyire erős Stone, annyira erőtlen volt ez a produkció. Malek azt várta, hogy erőre kap a párbajtól, de nem ez történt. Feró szerint is rossz a dalválasztás. Ildikó szereti, hogy nem csak rockot tud énekelni, és a végére igenis megjött, és jól állt neki a lágyabb dal és a lányok is. Stone bevallotta, most nem volt benne több „Gesztikulálás”.

A harmadik fellépő Szabó Dávid volt, aki Bereczki Zoltán slágerét adta elő. Keresztesnek az tetszett, hogy látszott, hogy szereti ezt a dalt a srác. Ferónak kicsit uncsi volt, szerinte olyan volt, mint egy popsztár, olyan semmilyen. Maleknak olyan érzése volt, mintha a dal és Dávid nem egy irányba mentek volna. Geszti szerint az a lényeg, hogy a stúdióban az emberek jól érezték magukat.

Antal Timi egy klasszikus Leona Lewis dalt hozott újragondolt verzióban. Csodaszép, szivárványszínű estélyiben lépett színpadra. Malek Miki, Keresztes Ildikó és Nagy Feró állva tapsolt, Miki pedig nem törődve semmivel odaszaladt Timihez és megölelte és nagyon megdicsérte. Feró állította, az idei X-Faktorban ő még ilyet nem érzett, és ezért érdemes volt bejönnie ma. Keresztes szerint a pici lánynak ez volt a legnagyobb pillanata. Geszti szerint volt már szebb pillanat, az érzéseket hiányolta. Feró rögtön veszekedni kezdett vele. Malek Miki szerint ez a pillanat volt az, mikor egy énekesből művész válik. Ördög Nóra annyira meghatódott, hogy kérdezni se tudott Timitől.

Keresztes Ildikó mentoráltja lépett ezután színpadra, aki az elmúlt hetekben kapott már hideget-meleget. Zámbó Krisztián számára Maleknak volt egy jó és egy rossz híre: A jó, hogy jobb volt, mint múlt héten, a rossz, hogy ez még mindig nem elég az X-Faktorba. Feró szerint megölte ezt a dalt. Geszti szerint jobb volt, mint máskor, mert a magyar dalok jobban állnak neki. Ildikó továbbra sem adja fel a hitét, mert tudja, hogy tudna 100 százalékos lenni a fiú, csak még nem jött rá, mi akadályozza ebben. Krisztián is bevallotta, nem tudja, mi történik vele a színpadon, de ő továbbra sem adja fel.

A szünet után Csobot Adél következett, akiért a héten mindenki aggódott betegsége miatt. Láza már nem volt, mégis forró lett a hangulat az erotikától duzzadó produkciótól. „Hello kiscsibe, mi újság a bölcsibe?” – így indított Geszti, aki szerint cukin énekelt a lány, de ez a dal, amit mellesleg ő írt, nem erről szólt. Feró azonnal rárivallt Gesztire: senkit nem érdekel, mit írt részegen, nagyon dögös volt, ahogy énekelt Adél, és ő a kis kedvence. Keresztes szerint nagyon nőcis volt. Malek csak gratulált.

Oláh Gergőt nagyon megviselte barátja, Fehér Zoli kiesése, de ismét nagyon felkészülten, tele bizonyítási vággyal lépett színpadra. Gergőtől Stevie Wonder I wish című slágerét hallhattuk. Keresztes elképesztőnek tartja, ahogy a nyers őstehetsége minden porcikáján átjön, de egy rocknótát még nagyon meghallgatna a fiútól. Feró a produkcióra és az énekre ötöst adott, de hiányolt más műfajokat. Malek szerint is mindig nagyon szórakoztató, és várja, hogy mutasson még. Geszti ezer százalékban biztos, hogy Gergő maga az X-Faktor. Gergő nem ódzkodik a rocktól sem, megígérte, ha továbbjut, énekel azt is.

A versenyzők szereplése után jött az extra produkció. A Neo tagjai koncerteztek már 30 ezer ember előtt, nyertek díjat Cannes-ban, és itthon is bezsebeltek számtalan elismerést. Az elektronikus popzene meghatározó képviselői az X-Faktor színpadán egy látványos produkcióval ötvözték legújabb slágerüket.

A szavazatok lezárása előtt mind a hét döntős visszatért a színpadra, hogy még egyszer önfeledten megmutassák, ők a legjobbak.

Mindössze öt biztos kiadó hely maradt a következő fordulóba.
Aki biztosan továbbjut: Zámbó Krisztián, Stone, Antal Timi, és Oláh Gergő, Csobot Adél.
A legkevesebb nézői szavazatot Szabó Dávid és a Like kapta, ezért nekik kellett párbajozni.

A párbajt Szabó Dávid kezdte, majd a Like következett.

A döntés:
Geszti szerint érdekes volt a Like dalválasztása, de kicsit nyers volt. Dávid viszont szerinte ennyire jól még nem énekelt, ezért szerinte a Like-nak kell hazamennie. Feró elismerte, hogy jól énekelt Dávid, de a csapata produkciójában sem talált kifogásolnivalót, Szabó Dávidot küldte haza. Keresztes Ildikó szerint a Like a legjobb csapat, akit valaha látott, mégis őket küldte haza, mert Dávid előrébb tart. Malek Miklós kimondta, nem nekik kéne itt állniuk, és nagyon nem örült, hogy neki kell eldöntenie, hogy ki essen ki.
Mégis ő döntött, a Like-ot küldte haza ő is, így a lányoknak ért véget a verseny.




Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése