2010. november 6., szombat

X-Faktor 4. élő döntő - Szabó Mariann esett ki a versenyből



A negyedik élő show-ban filmslágereket adtak elő az énekesek. A műsor végén először fordult elő, hogy a mentorok nem tudták eldönteni, ki menjen haza a két párbajozó közül. Szoros verseny után végül ki kellett bontani a borítékot, így a nézők döntöttek, akik szerint Szabó Mariannak kellett távozni.
Teljes műsor: Videó


19:30 - A mentorok bevonulása után a show-t rögtön az X-Faktor legkülöncebb figurája, Király L. Norbi kezdi. A sokat támadott, de nagyon népszerű énekes a Terminátor betétdalát, egy AC/DC-dalt ad elő. Miután átszalad a díszleten a háttérben, óriási lendülettel ugrik le a lépcsőről, hogy elkapja a mikrofontartó állványt. Rekedtes hangjával tökéletesen énekli el az AC/DC slágerét. Nagy Feró szerint Norbi veszélybe sodorja a karrierjét azzal, hogy ennyire jó, Malek Miklósnak is tetszett, azt mondta, nagyszerűen végigsikítozta a dalt, amin Keresztes Ilidkóval azonnal hajba is kapnak. Geszti szerint úgy adta elő, mintha az egész országgal szeretkezne közben.
Videó


19:47 - Feró vadóc párducnőként konferálja fel a második fellépőt, Szabó Mariannt. Egy James Bond-film betétdalának első taktusaira nőies kis feketében lép a színpadra Mariann. A lázadó énekesnő soha nem volt ilyen nőies, Gesztinek most tetszett legjobban, mint nő, de szerinte nem volt elég "süvöltés" az előadásmódban. Keresztes Ildikó egyetértett Gesztivel, szerinte bizonytalan volt az előadás, ennek ellenére tetszett neki Mariann-nak ez a feminin arca. Malek Miklóst megbűvölték Mariann szemei, bár ő sem volt teljesen elégedett a produkcióval.
Videó


19:55 - Geszti Péter bájos kismamáját, Dorkát harangozza be harmadik fellépőként. Shodeinde Dorka egy kis karácsonyi hangulatot varázsolt a színpadra Mariah Carey ünnepi slágerével, amit az Igazából szerelem című filmben hallhattunk. Feró bizonytalanságot érzett Dorka magas hangjaiban, Malek úgy véli, kellemesen elénekelte a dalt, de nem volt számára átütő. Keresztes Ilidkó viszont az eddigi legjobbnak tartja mostani produkcióját, szerinte sokkal biztosabban énekelt, mint eddig bármikor. Geszti Péter szerint a nézők annyira szeretik Dorkát, hogy az elhomályosítja egyetlen apró botlását.
Videó


20:12 - Vastag Tomi erőt merített múlt heti kudarcából és a Pókember betétdalával állt újra színpadra. A mentorok alaposan összevesztek Tomi szívhez szóló produkcióján. Geszti Péter azt mondta, hogy számára Tomi fénye kezd elveszni, és rossz, hogy mindig azt kell mondania neki, ami miatt Ildi megöli. Malek Miklós úgy érezte, mintha próbát látott volna, és megkérdezte Keresztest, miért énekeltet rockdalt Tomival, amikor nem áll neki jól. Nagy Feró szerint fejlődnie kell a rockénekesi pozícióhoz, szerinte a Hero nem jött össze. Mentora, Ildi szerint viszont igaz volt, egyszerű és hiteles.
Videó


20:20 - A NON STOP egy fantasztikus zenei mixszel áll elő, benne a legismertebb és legviccesebb mesezenékkel. Talán soha nem volt még ennyi humor az előadásukban, Geszti szerint nagyon kedves volt, szórakoztató, és mindenki jól érezte magát közben. Keresztes Ildikó osztotta Péter véleményét abban, hogy a kevesebb több lett volna, ő unta és egyben szerette is a produkciót. Feró szerint nagyon jó volt, gratulált a NON STOP mentorának, de a fiúk szerinte gyengék voltak.
Videó


20:32 - Wolf Kati egy Batman-film betétdalával, Piroskának öltözve lépett színpadra, hangjátékával ismét megdöbbentette a közönséget. A mentorok azonban vele sem voltak maradéktalanul elégedettek. Ildi szerint Kati olyan volt, mint egy gyönyörű boszorkány, aki varázsol, de több mozgást várt tőle. Malek Miklós azt mondta, a zenei csúcspont a közepén nagyon ott volt, Geszti Péter viszont úgy látta, volt olyan pillanat, hogy azt hitte, itt a csoda, de aztán mégse volt ott. Péter picivel több bizsergést szeretett volna.
Videó


20:49 - Vastag Csabát mentora, Feró olyan rosszfiúként konferálta fel, akiről kiderült, hogy valójában nagyon romantikus figura. A Herkules betétdalát átszellemülten éneklő Csabán is alaposan hajba kaptak a mentorok. „Néha legyőzted a dalt, néha a dal téged. Ez a szolid fiú, aki lejött a diszkóba körbenézni cuccban, nem illett ehhez a dalhoz, de azért megvan” – mondta Geszti Péter, aki szerint Csaba egyelőre csupán óriási ígéret, ami még nem teljesült be, és arra kéri, hogy legyen végre önmaga.
Videó


20:59 - Nikolas kockás ingben és fekete sapkában, két táncossal adta elő az Ain’t No Mountain High című dalt. „Nem tudom, mentor anyád mit csinált veled, de egy teljesen új Nikolast láttam a színpadon” – lelkendezett Feró, de társai nem hagyták, hogy az énekes fürdőzzön a felhőtlen sikerben. Malek szerint kellemes hangszíne van Nikolasnak, de szerinte mindig ugyanúgy énekel. Geszti Péter osztotta Malek Miklós véleményét. Ildikó ezen igazán felpaprikázta magát, mert szerinte Nikolas tökéletesen megcsinált mindent, amit kért, és végre meg is mozdult.
Videó


21:07 - Janicsák Veca nagy fába vágta a fejszéjét Witney Houston I Will Always Love You című dalával, amit az első taktusok alatt zenei kíséret nélkül énekelt. Nagy Feró imádja a dalt is és Vecát is, bár hallott a végén néhány hamis hangot. Malek Miklós végre a ruhával is elégedett volt, akárcsak Veca előadásával. Keresztes Ildikó szerint annyira igaz volt és annyira átütött, hogy nagyon meggyőzte őt. A csillogó szemű mentorok közül azonban Geszti Péter hatódott meg legjobban versenyzője produkcióján.
Videó


21:29 - A kilenc versenyző előadja közös produkcióját, a Tépj szét című dalt a Valami Amerikából.
Videó


21:39 - Az Anti Fitness Club Hernádi Judit, Sohase mondd! című dalának feldolgozását adta elő a színművésznő cameójának kíséretében. Juci a dal felénél lépett elő a sötétségből, cigarettafüst lengte körül és távolságtartóan méregette az együttes tagjait. Az AFC a dal végén szétverte a berendezést.
Videó


21:55 - Shodeinde Dorka és Szabó Mariann párbajozik a negyedik adásban a bennmaradásért.

Shodeinde Dorka párbaj dala
Videó


Szabó Mariann párbaj dala
Videó


22:03 - A mentorok most először nem tudták eldönteni, hogy ki menjen haza, ezért a műsorvezetők kibontották a borítékot. A nézők úgy döntöttek, hogy Szabó Mariann megy haza. Shodeinde Dorka csatlakozhat versenytársaihoz és jövő héten is színpadra léphet.
Videó



Forrás: rtlklub.hu

*****

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése