2010. november 13., szombat

X-Faktor 5. élő döntő - a NON STOP búcsúzott



Az ötödik élő showban jönnek a toplistás slágerek! Nem könnyű feladat, mindeni ismeri, mindenkinek ott van a fülében a dallam…
Teljes műsor Videó


19:30 Kezdetét vette az X-Faktor ötödik élő show-ja. Miután a műsorvezetők és a mentorok bevonultak a stúdióba. Kiderült, hogy ezen az estén a versenyzőktől toplistás slágereket hallhat a közönség.

19:38 Elsőként Keresztes Ildikó konferálta fel egyik versenyzőjét, Takács Nikolast, aki Jamiroquai Little L. című dalát adta elő, táncosok gyűrűjében. Nikolas produkciója megosztotta a mentorokat, Geszti Péter az énekre csillagos ötöst adott a fiúnak, de az előadást kissé langyosnak minősítette. Ildikó megvédte mentoráltját, és azt mondta, ő nem elfogult, egyszerűen fejet hajt a tehetség előtt.
Videó


19:46 Janicsák Veca lépett a színpadra, a Piramis "Ha volna két életem" című slágerével készült. A produkciójával elvarázsolt a mentorokat, Nagy Feró egyenesen jobbnak minősítette Veca előadását az eredeti műnél. Geszti Péternek és Malek Miklósnak is tetszett a dal, bár Miki szerint Veca adhatna egy kicsit többet
Videó


20:09 Shodeinde Dorka a Fugees Killing me softly című dalát adta elő. A fiatal énekesnő a múlt héten párbajozni kényszerült, de most "nagyon jön fel" a mentorok szerint, produkcióját jobbnak minősítették. Igaz, Keresztes Ildikó szerint a lány nem tud bánni a tehetségével, de Péter megvédte "lányát".
Videó


20:16 Nagy Feró felkonferálta Vastag Csabát, a rocker szerint mentoráltjának egyetlen hibája van: nagyon jóképű. Csaba Tom Jones Sexbombjával örvendeztette meg a közönséget, miközben énekelt, dögös táncoslányok "tekeregtek" körülötte. Balázs szerint a tinilányok ismét zokogtak a képernyő előtt, miközben nézték az énekest. Ildikó kicsit hiányolta Csaba régi énjét, igaz, anno ők mondták, hogy kicsit sok lesz a vehemenciája. Péter szerint ehhez az dalhoz éppen az kellett volna, de azt mondta, valószínűleg ők bizonytalanították el a fiút.
Malek Miklós a hangot unalmasnak ítélte, de a produkciót vizuálisan nagyszerűnek minősítette. Nagy Feró végül azt mondta, Csaba ne hallgasson senkire, adja saját magát.
Videó


20:27 Király L. Norbert táncosok nélkül lépett színpadra, Charlie Nézz az ég felé című slágerét hozta el ma este. A különleges hangú énekes előadását Geszti Péter értékelte először, aki szerint ez a nóta a fiúnak való. Azt mondta, az első 20 másodperc csoda volt, de később a csoda elszállt. Szerinte a fiatalembernek többet kéne énektanárhoz járnia. Malek Miklós igazat adott Péternak, szerinte énektechnikailag Norbi el van maradva a többeiktől, annak ellenére, hogy nagyszerű előadó. Ildikó megvédte Norbit
Videó


20:46 A kétgyermekes anyuka Wolf Kati egy igazán fantasztikus dallal, Mary J. Blidge ft. George Michael As című slágerével lépett színpadra. Keresztes Ildikó kicsit bizonytalannak érezte Kati előadását, Ildikó véleményét Malek Miki is osztotta. Geszti Péter és Nagy Feró viszont szupernek találta Wolf Kati produkcióját.
Videó


20:53 A folytatásban Malek Miklós felkonferálta csapatát, a NON STOP-ot. A fiúk Rihanna és Jamie Cullum Don't stop the music című dalával készültek, a siker azonban ma este elmaradt. Geszti saját bevallása szerint először nem ismerte fel a dalt, ennek ellenére jónak tartotta a fiúkat. Keresztes Ildikónak bejött az előadás. Nagy Feró és Malek Miki sem értékelte 100 százalékosra a fellépést. Miki szerint a srácok vonata az elején ugyan kisiklott, végül mégis beért a Nyugatiba.
Videó


21:05 Vastag Tamás egy igazán hozzáillő, romantikus dallal lépett színpadra. Ronan Keating When you say nothing at all örökzöldjével elsöprő sikert aratott. A mentorok elismerően értékelték a fiatal lányok kedvencét.
Videó


21:28 A versenyzők ma este egy igazi Beatrice egyveleggel lepték meg a közönséget. A tehetséges énekesek most álltak utoljára együtt a színpadon nyolcan.
Videó


21:44 A versenyzők előadásai után, az X-Faktor színpadára a Back II Black lépett, Bebe és csapata egy - az X-Faktor számára készített - Medley-t adott elő.
Videó


21:53 Lezárult a szavazás az X-Faktor ötödik döntőjében. Ördög Nóra és Sebestyén Balázs mellett pódiumra léptek az énekesek is, hogy ismertessék velük a szavazás eredményét. Vastag Tamás biztosan itt lesz a jövő héten, továbbjutott Janicsák Veca is. Egy hét múlva visszajön Shodeinde Dorka , újra színpadra léphet Vastag Csaba is. A közönség újra látni akarja Wolf Katit is, de folytathatja a versenyt Király L. Norbert is.

Takács Nikolas és a NON STOP párbajozik egymással, a párbajt Takács Nikolas kezdte.

Takács Nikolas párbajdala
Videó


A NONSTOP párbajdala
Videó


22:05 Takács Nikolas és a NON STOP is előadta párbaj-dalát. A zsűri értékelt: Keresztes Ildikó, Geszti Péter és Nagy Feró ma este nemet mondott a NON STOP-ra. Takács Nikolas jövő héten újra bizonyíthat.
Videó






Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése