2010. november 27., szombat

X-Faktor 7. élő döntő - Wolf Kati már nem folytathatja a versenyt


Az X-Faktor hetedik élő show-jában ismét a nézők döntöttek: Takács Nikolast jutatták tovább.


Az X-Faktor hetedik élő show-jában a döntősök egy slágeres dalokat énekelnek.

A teljes műsor: Videó


19:30 - Ördög Nóri és Sebestyén Balázs bevonulásával kezdetét vette az X-Faktor hetedik élő show-ja. Miután a műsorvezetők és a mentorok bevonultak a stúdióba, kiderült, hogy ezen az estén a versenyzőktől egy slágereket dalokat hallhat a közönség. Már csak hatan vannak versenyben, de a show végére tovább fogy a létszám, hiszen öten maradnak.

19:43 - Elsőként Keresztes Ildikó mentoráltja Király L. Norbert lépett színpadra, a sokoldalú énekes a Rednex nagysikerű dalát a Cotton Eye Joe-t adta elő. Ferónak bejött a dal, mint mondta olyan jó volt a produkció, hogy még Ő is élvezte, Malek Miklós és Geszti Péter is méltatta Norbit, Ildikóról nem is beszélve, aki egyszerűen imádta "tanítványát".
Videó


A mentorok meglepetése:
Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró előadtak egy részletet a Men In Blackből.
Videó


19:54 - A folytatásban Nagy Feró felkonferálta Vastag Csabát, akitől egy igazi házibuli slágert hallhattunk. Ten Sharp You című felvételével meghódította a mentorokat.
Videó


20:00 - A blokk harmadik dalát Janicsák Veca adta elő, Sinead O'Connor örökzöldjével elsöprő
sikert aratott. Veca az ítészek szerint hozta a tőle megszokott profi előadást: Nagy Feró, Malek Miki és Keresztes Ildikó is elismerően kommentálta a szép énekesnő produkcióját.
Videó


20:14 - Keresztes Ildikó bejelentette, hogy Takács Nikolas következik. A Mary Mary: Shackles-szel megnyerte a mentorokat. Nagy Feró csak a sapkáját kifogásolta, a dallal semmi baja nem volt, Mikinek is tetszett Nikolas fellépése, végül Geszti méltatta elismerően a fiatal énekest.
Videó


20:23 - Ötödikként a kétgyermekes anyuka, Wolf Kati állt a mentorok elé. Tony Braxton lírikus dalával varázsolt el mindenkit. A mentorok közül Geszti, Keresztes és Malek is nagyon élvezte Kati előadását, annak ellenére, hogy egy-egy apró hibát felleltek a produkcióban.
Videó


20:31 - Utolsóként Vastag Tamás lépett színpadra. Az előző heti párbajozó Daniel Powter Bad Day slágerével lepte meg a közönséget. Nagy Feró szerint jó volt Tomi, annak ellenére, hogy úgy jött ki a színpadra, mintha az utolsó napja lenne a versenyben. Malek és Geszti viszont darabosnak érezte az ifjabb Vastag produkcióját.
Videó


20:59 – A hat versenyző közös produkciójával folytatódott a műsor, az FLM Megtalállak még című dalával léptek színpadra a tehetségek.
Videó


21:06 - A hetedik élő show–t rendhagyó módon két extra produkció színesítette. Elsőként az Up zenekar lépett színpadra Nap című dalukkal.
Videó


Másodikként pedig Szekeres Adrientől az Olyan, mint Te című szerzeményt hallhattuk.
Videó



21:25 - Az X-Faktor műsorvezetői élőben köszöntötték a ValóVilág Villalakóit, akik egy rendhagyó produkcióval lepték meg a tehetségkutató nézőit és a mentorokat is.
Videó


21:43 - Balázs lezárta a szavazást. A továbbjutók a nézők döntése alapján: Vastag Tamás, Janicsák Veca, Vastag Csaba és Király L. Norbi . A közönség Wolf Katit és Takács Nikolast küldte párbajozni.


21:50 - A párbajt Nikolas kezdte, majd Kati mutatta meg mire képes. A mentorok közül elsőként Keresztes Ildikó mondta el véleményét, mindkét énekest méltatta, de Katit küldené haza. Nagy Feró folytatta, Ő Katit tartaná versenyben, Malek Miklós is a tehetséges énekesnő mellett voksolt. Geszti a nézőkre bízta a döntést. A nézők Wolf Katit küldték haza.
Videó


Takács Nikolas párbaj dala
Videó


Wolf Kati párbaj dala
Videó


Forrás: rtlklub.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése