2011. november 13., vasárnap

X-Faktor 2 - 5. élőshow

BAGOSI ALEXÁT KÜLDTÉK HAZA A MENTOROK

A díjnyertes dalok éjszakáján Bagosi Alexának fejeződött be a verseny az X-Faktor 2011-ben. A 21 éves debreceni tehetségnek LiL. C-vel kellett párbajoznia.

2011. 11. 12. - 5. élőshow - Videó

DÍJNYERTES DALOK ESTÉJE AZ X-FAKTORBAN

Ez a mai a díjnyertes előadók és díjnyertes dalok estéje, tehát sok olyan slágert hallhattunk, amelyek elismerésben részesültek, vagy éppen a dalok előadóit jutalmazták a popszakmában.

19:30 - Ördög Nóri ismét fantasztikus ruhakölteményben, de ezúttal sapka nélkül lépett színpadra. A mentorok köszöntését követően kezdetét vette a show.
A díjnyertes előadók és díjnyertes dalok estéjét a Rocktenors nyitotta meg, Geszti csapatától a Guns'N'Roses – Don't Cry című örökzöldjét hallhattuk. A mentorokat meggyőzték a fiúk, nem találtak hibát az előadásban.



19:50 – A folytatásban Nagy Feró lánya, Bagosi Alexa következett: az énekesnő a Pussycat Dolls első lemezéről választott dalt, az I Don't Need A Man című számmal azonban nem nyűgözte le a mentorokat, egyedül Feró volt elégedett a produkcióval.



19:58 – Harmadikként, Keresztes Ildikó mentoráltja Baricz Gergő állt a nagyközönség elé. Gergő tolmácsolásában csendült fel a Kings Of Leon - Use Somebody című slágere. A fiatal tehetség nagy sikert aratott a Grammy–díjas dallal.



20:11 – A szünet után Kováts Vera jött, látott és énekelt. Tóth Gabi - Elég volt című slágerével megosztotta a mentorokat. Geszti Péter, Keresztes Ildikó és Malek Miklós szerint is rossz volt a dalválasztás.



20:16 – Ákos dala a Minden most kezdődik el szólt Tarány Tamástól. Ez a dal 1 éven át volt első helyen a magyaroszági hivatalos kislemezlistán, az album pedig, amelyen szerepelt, az év rockalbuma lett 2007-ben! Malek állva tapsolta "tanítványát", Nagy Feró szerint egyre jobban áll Tamásnak a színpad, Keresztes Ildikónak és Geszti Péternek is elállt a lélegzete Tamás produkciójától.



20:28 – Egy újabb magyar aranylemezről szólt egy sláger: a Fekete Vonat Hol van az a lány című dalát Lil. C énekelte! Az X-Faktor tehetségét dicsérték ugyan a mentorok, de a múlt heti sikerét nem tudta felülmúlni.



20:43 – Nagy Feró csak szuperlatívuszokban beszélt harmadik versenyzőjéről, Muri Enikőről. Robbie Williams Feel című slágerével lépett színpadra Feró "gyermeke", egy biztos: Enikő ma nem okozott osztatlan sikert a mentorok között.



20:55 – Utolsóként, Kocsis Tibor énekelte a Kinek mondjam el vétkeimet című dalt. Friderika ezzel a számmal nyerte meg 1994-ben a Táncdalfesztivált, majd a negyedik helyet szerezte meg vele az Eurovíziós Dalfesztiválon! Tibi maximálisan teljesített ma este is, sőt: produkciója annyira meghatóra sikerült, hogy még Ördög Nórinak is elcsuklott a hangja.



21:06 - Az X-Faktor 8 legjobb énekese előadta közös produkcióját, Tóth Vera Sorskerék! című slágerét.



21:14 – A közös produkció után Ördög Nóri bejelentette, hogy tavasszal ismét lesz Csillag születik! Hamarosan élesedik az oldal, ahol lehet majd jelentkezni.

21:24 - A díjnyertes előadók és díjnyertes dalok estéjén az extra produkciót Wolf Katitól hallottuk.



21:28 - Ördög Nóri lezárta a szavazást és megérkeztek a végleges eredmények. Biztosan továbbjut a következő show-ba: Baricz Gergő, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Kováts Vera, Muri Enikő és a Rocktenors.
Bagosi Alexa és Lil. C párbajozik.

21:50 - A párbajt Bagosi Alexa kezdte. Bryan Adams Heaven című balladáját adta elő az első alkalommal párbajozó énekesnő



21:52 – A második alkalommal párbajozó LiL. C egy R. Kelly örökzölddel az I Believe I Can Fly című dallal készült a párbajra.



21:59 - A mentorok értékelték a párbajdalokat és szavaztak: Nagy Feró LiL. C-t küldené haza, Keresztes Ildikó Bagosi Alexára mondott nemet, Malek Miklós is Alexáról mondana le az X-Faktor további show-iban. Ezen a héten is Geszti Péterre maradt a döntés. LiL. C-re szavazott, így az X-Faktor Bagosi Alexának ért véget.
A döntés - Videó





Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése