2011. november 5., szombat

X-Faktor 2 - 4. élőshow

A NÉZŐK DÖNTÖTTEK: AZ APOLLO23 BÚCSÚZOTT AZ X-FAKTORTÓL

Geszti Péter ismét rémálomhoz hasonló helyzetbe került. Újra két csapat állt egymással szemben, de csak egy maradhatott. A Rocktenors.


2011. 11. 05. - 4. élőshow - Videó


A feldolgozások estéjét Kováts Vera nyitotta. Lil. C swinggel lepte meg a mentorokat, Baricz Gergő a humorával nyűgözte le őket, Bagosi Alexa pedig eddigi legjobb produkcióját nyújtotta a Mizu feldolgozásával.

19:30 - Ördög Nóri sapkában lépett be a színpadra, hogy végre ne a hajával legyenek elfoglalva az újságírók, de gyorsan a mentorokra terelődött a figyelem. Geszti Péter sok levegővétellel és fohászkodással élte túl a múlt hetet, az Ikrek most már a fiúcsapatoknak szurkolnak.

19:40 - A feldolgozások estéjét Kováts Vera nyitotta a How Do You Do! újragondolt verziójával. Mentora szerint ez a dal elénekelhetetlen. Geszti Péter úgy érezte, hogy egy matinéműsort lát és leszúrta Vera mentorát, Ferót, mert szerinte túlcukrozta ezt a dalt. Keresztes Ildikónak sem tetszett a produkció, szerinte az énekesnő ma volt a leggyengébb. Malek Miklós annyira imádja Verát, hogy nem tud rá haragudni emiatt a dalválasztás miatt.



19:48 - Tarány Tamásnak nehéz volt a rock-est, pedig ez a stílus igazán az ő asztala. Az adás előtt szakított a menyasszonyával, de nem akarja, hogy a magánéleti problémái bármire kihassanak. A feldolgozások estjére Madonna Music-jának rockos változatával készült és óriási sikert aratott. Feró csak Tamás mozgását kifogásolta, de minden más nagyon tetszett neki. Keresztes Ildikó is elégedett volt, de nem találta merésznek a dalválasztást, Geszti viszont megdicsérte Tamást és azt mondta, hétről hétre nagyobbra nő a szemében. Malek Miklós elismeréssel nyugtázta, hogy mennyire sokat és mennyire gyorsan fejlődik az énekese.



19:55 - Az Apollo23 Rihanna Umbrellájának rockabillys feldolgozását választotta, a három fiú egy-egy táncoslányt pörgetett a produkció alatt. Malek Miklós megvette az előadást, tetszett neki és szerinte jól illett a dal a fiúkhoz. Keresztes Ildikó továbbra is a lazaságot hiányolta, Feró kicsit unta a produkciót, de kedve támadt táncolni közben, végül megdicsérte a táncoslányokat. Geszti azt mondta a fiúknak, hogy jól összezavarták Ferót és büszke rájuk, amiért nemcsak az előadás volt szuper, de jól is énekeltek.



20:09 - Kocsis Tibor dühös volt magára a rock-esten bemutatott produkciója miatt. Malek szembesítette mentoráltját a hibáival, mielőtt folytatták volna a gyakorlást. Tibor ezúttal egy hozzá jobban passzoló dalt választott, az I Want To Know What Love Is feldolgozását. Geszti Péter megdicsérte az énekest, de hiányolta a varázst, ami a Queen-dalnál már megcsillant. Ildikónak az első feléig nem tetszett a produkció, de a végére magával ragadta, Feró hasonlóképpen érzett, de elismerte, hogy Tibor elindult a fejlődés útján. Malek Miklós rosszindulatúnak nevezte mentorkollégáit és elmondta, hogy amit Kocsis tud, azt nem lehet megtanulni, arra születni kell.



20:17 - A Rocktenors már két párbajról tért vissza győztesként, de a múlt heti párbaj jobban megviselte őket, mint az első. Visszatértek a gyökerekhez és a 80-as évekhez a Take On Me-vel. A mentorokat megosztotta az előadás, Maleknek tetszett és megdicsérte Máriót a magas hangok kiénekléséért, Ildikónak és Ferónak viszont egyáltalán nem jött be a produkció.



20:26 - Muri Enikőt a fiúk kedvenceként konferálta fel mentora, Nagy Feró. Enikő egy EDDA-dal, az Érzés feldolgozását választotta, Keresztes Ildikó szerint viszont sokkal több érzés van az énekesnőben, mint amennyit mutatott ebben a produkcióban. Geszti Péter értékelésében elmondta, hogy néha van fűszer az előadásaiban, néha pedig nincs, csak egy dologra kell figyelnie, arra, hogy őszinte legyen. Malek Miklós is csatlakozott ehhez a véleményhez és buzdította Enikőt arra, hogy vállalja fel jobban a személyiségét, mert biztos benne, hogy az legalább annyira gyönyörű, mint a hangja.



20:42 - Lil. C ezen a héten olyan stílusban mutatkozik be, amilyenben még soha. Az It’s My Life swinges feldolgozásával állt a mentorok és a közönség elé, ezúttal a hangja is mélyebben szólt, mint eddig. A mentorok semmi negatívat nem tudtak mondani a produkcióról, mindannyian le voltak nyűgözve és meglepetten nézték végig Lil. C előadását. Még azt is sikerült elérnie Lil. C-nek, hogy ne a szexi táncoslányokat, hanem őt nézzék a mentorok. Keresztes Ildikó boldogan konstatálta, hogy senki semmi rosszat nem tudott mondani mentoráltjáról.



20:50 - Ismét Ildikó mentoráltja lépett színpadra, ezúttal Baricz Gergő okozott meglepetést. Egy szál gitárral állt ki a közönség elé, de néhány sor után meghajolt és eltűnt a színpad mögött, hogy egy másodperc múlva keményebb taktusokra robbanjon be és szántsa fel a színpadot egy mikrofonálvánnyal a kezében. A mentorok figyelemreméltó egyéniségnek tartják Gergőt és megdicsérték az előadását is. Keresztes Ildikó szerint Gergő egyszeri és megismételhetetlen.



20:58 - Bagosi Alexának mentora, Feró új irányt mutatott. Szexi előadónak akarja látni Alexát, ezért sokat beszélgettek és karakteres női előadók titkát fejtegették. Alexa a Mizu jazzes feldolgozását adta elő, a szöveget is átírták alexásra, a produkció pedig akkora sikert aratott a mentorok körében, mint még soha. Az énekesnő szexi és karizmatikus volt, Geszti elismeréssel értékelte az előadást, Ildikónak is nagyon tetszett, Malek Miklós csupán több tüzet szeretett volna, ám Geszti Péter azonnal szót emelt Alexa mellett és leszögezte, igenis szexi és tüzes volt, épp annyira, amennyire a dal megkívánta.



21:15 - Az X-Faktor 9 legjobb énekese előadta közös produkcióját, a Gringo Sztár Szabadulj fel! című slágerét.



21:28 - A feldolgozások estéjének extra produkcióját Ágnes Vanilla nyújtotta egy meglepetésvendéggel, a Szerelem első vérig főszereplőjével Bery Arival karöltve.



21:35 - Ördög Nóri lezárta a szavazást és megérkeztek a végleges eredmények. Biztosan továbbjut a következő show-ba: Bagosi Alexa, Tarány Tamás, Baricz Gergő, Muri Enikő, Kocsis Tibor, Lil. C, Kováts Vera. Az Apollo23 és a Rocktenors párbajozik.


21:50 - A párbajt a Rocktenors kezdi. Bon Jovi Always című balladáját adták elő harmadik párbajukon.



21:53 - Az Apollo23 Demjén Ferenc Most kell eldöntenem című örökzöldjével készült a párbajra.




21:57 - A mentorok értékelték a párbajdalokat és szavaztak: Malek Miklós az Apollo23-at küldené haza, Feró is az Apollo23-ról mondana le az X-Faktor további show-iban. Keresztes Ildikó a Rocktenorst küldené haza, Geszti Péterre maradt a döntés. A Rocktenorsra szavazott, így a nézők döntenek: az X-Faktor az Apollo23-nak ér véget.

A döntés - Videó





Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése