2011. november 26., szombat

X-Faktor 2. - 7. élő show

A ROCKTENORST NEGYEDIK PÁRBAJÁN LEGJOBB BARÁTJUK GYŐZTE LE

Tarány Tamás és Geszti csapata duettet énekelt, de ez egyiküknek sem hozott szerencsét. Tarány a legjobb öt közé jutott.

2011. 11. 26. - 7. élő show - Videó

Az X-Faktor ma este a természet erejének jegyében telik. A legjobb hat énekes két dalt ad elő, ebből egy duett lesz.

19:40 - A hetedik élő show első fellépője mentora, Malek Miklós szerint igazi hurrikán. Tarány Tamás Joe Cocker Summer In The City című dalát adta elő aranyba öltözött táncosnők gyűrűjében. Hangján kívül gitártudását is megcsillogtatta a produkció alatt. Gesztinek nagyon tetszett az előadás, tiszteletbeli rocktenorrá avatta Tarányt. Keresztes Ildikó továbbra is imádja az énekest, de kevesli az arcjátékát, aminek előhívására beígért egy-két pofont. Feró szerint szívmelengető és szerethető előadás volt, nagyon tehetségesnek tartja Tamást.



19:48 - Muri Enikő Feró szerint minden stílusban profi. Ezen az estén Enikő egy Zanzibár-dalt választott, a címe Március végétől. Feró mentoráltja ismét elővehette rockos énjét, Keresztes Ildikó Enikő rajongójának nevezte magát értékelésében. Malek Miklós több erőt várt volna, Geszti szerint viszont épp az volt a jó a produkcióban, hogy ennyi energia épp elég volt ahhoz, hogy tökéletes legyen.



19:54 - Baricz Gergő újra lassú dallal lépett színpadra. A Black Wonderful Life-jával szállt versenybe a legjobb öt közé jutásért. Feró fél tőle, hogy ha ilyen újoncok vannak, mi lesz velük, öregekkel? „Nagyon jó voltál, szeretlek” – zárta értékelését Nagy Feró. Malek az előadás egyediségét dicsérte, Geszti szerint volt egy érdekes aurája a produkciónak, de helyenként hamis hangok hagyták el a torkát. Keresztes Ildikót rázta a hideg az előadás alatt, és kiemelte Gergő azon képességét, miszerint egy sikerre vitt örökzöldből már most képes újat varázsolni.



20:10 - Kocsis Tibort megerősítette az előző heti párbaj. „Ha az embernek elszabadul a lelke éneklés közben, az jó, de ha a közönség is elszabadul, az az igazi. És most ez megtörtént” – mondta Nagy Feró értékelésében. Keresztes Ildikónak nagyon tetszett a dal, de szeretné, ha Tibor még jobban ellazulna. Geszti Péter azt mondta, Kocsist néha ledobja a színpad, de ez most nem történt meg, jól sikerült a produkciója.



20:18 - Kováts Verát mentora futással is edzette a hetedik élő show-ra. Vera Adele Set Fire To The Rain című dalát énekelte hófehér ruhában, a háttérben a dobosok ütői körül vízcseppek repkedtek. Geszti Péter imádja Verát is és a dalt is, de többet várt az énekesnőtől, hiányolta a drámát az előadásból. Keresztes szerint nagy falat volt ez a választás, de a lányból áradó cukiság elfeledtette vele a hamisságokat. Malek vidámabb, önfeledtebb dalt várt Verától.



20:24 - Geszti Péter csapata, a Rocktenors a Koral Homok a szélben című örökzöldjével állt színpadra. Malek szerint több önbizalomra lenne szüksége a fiúknak, mert nagyon jók és ez volt az eddigi legjobb produkciójuk. Keresztes úgy látta, néha megijedtek maguktól a csapat tagjai, hogy mekkorát énekeltek és emiatt visszavettek egy kicsit, pedig nem kellett volna. Nagy Feró azt mondta, többet hoztak ki a dalból, mint amennyi igazából volt benne. Mentoruk megdicsérte a Rocktenorst, amiért felnőttek az X-Faktorhoz.



20:46 - Az X-Faktor legszebb hangú énekese és énekesnője, Kocsis Tibor és Muri Enikő fogott össze George Michael és Mary J. Blige dalával az As-szel, hogy lenyűgözzék a közönséget és a mentorokat. „Gyerekek, maradjatok együtt szerintem! Tibó, jól állt neked ez a dal” - mondta Geszti Péter, Keresztes Ildikó is nagyon élvezte a produkciót, annyira, hogy szeretett volna felugrani közéjük, szerinte jól működött a kémia a két énekes között. Malek és Feró is le volt nyűgözve.



20:51 - A Rocktenors tagjai jó barátjukkal, Tarány Tamással álltak össze egy dal erejéig, a The Rasmus In The Shadows című slágerére. Feró szerint iszonyú elementális erővel énekeltek, megdicsérte Tarányt, amiért egymaga tartotta a frontot a háromtagú csapattal szemben. Geszti az eddigi legjobb produkciónak nevezte értékelésében a duettet, Keresztes szerint pedig a legérdekesebb duett volt, amit valaha látott.



20:57 - Baricz Gergő és Kováts Vera egy párt alkottak a színpadon a Time After Time alatt. „Nagyon édesek vagytok így, azon gondolkodtam, hogy forgatnék veletek egy filmet, ha rendező lennék, de lehet, hogy ez az élet filmje volt” - kezdte az értékelést Malek Miklós. Keresztes, Feró és Geszti elolvadt a páros cukiságától, Ildikó visszavágyott 20-as éveibe a produkció hatására.



21:12 - A hat döntős előadta közös produkcióját. Roy és Ádám Az én órám másképp jár című dalát adták elő.



21:20 - Újra az X-Faktor színpadán Király L. Norbi! Valahol elveszett című saját szerzeményét adta elő cilinderes, flitteres dresszbe öltözött táncosnők és félmeztelen táncosok között. Norbi dalának felénél lángba borult a színpad, a produkció végén a táncosok hurcolták el a színpadról egy utolsó üvöltés kíséretében, lábait a földön húzva.



21:29 - A szavazás lezárása után színpadra vonultak az énekesek. Akik biztosan a legjobb öt között vannak: Kocsis Tibor, Baricz Gergő, Muri Enikő és Kováts Vera.
A Rocktenors és Tarány Tamás párbajozik ma este.

21:44 - A párbajt a Rocktenors kezdte. Az Aerosmith I Don’t Wanna Miss A Thing című slágerét adták elő.



21:47 - Tarány Tamás a Shinedown Second Chance című dalát választotta.



21:51 - A mentorok értékelték a párbaj-dalokat. Malek a Rocktenorshoz szólt először, nagy dolognak nevezte, hogy egy csapat idáig eljutott, szerinte reményt adnak a jövőbeli csapatoknak, de őket küldte haza. Geszti Péter mostohagyereknek nevezte a Rocktenorst, akik sokat bizonyítottak, Tarány Tamást küldte haza. Keresztes Ildikó szerint a Rocktenorsnak kell búcsúznia, ahogy Nagy Feró is a csapatot küldte haza. Tarány Tamás bejutott a legjobb öt közé.
A döntés - Videó





Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése