2011. november 19., szombat

X-Faktor 2. - 6. élőshow

NAGY FERÓ A NÉZŐKRE BÍZTA A DÖNTÉST, LIL. C BÚCSÚZOTT AZ X-FAKTORTÓL

A bulislágerek estjén Kocsis Tibor és Lil. C párbaja után a mentorok nem merték eldönteni a továbbjutó sorsát, így végül a nézői voksok döntöttek.

2011. 11. 19. - 6. élőshow - Videó


ZÚZUNK AZ ÉJSZAKÁBAN

Az X-Faktor döntősei a legmenőbb bulislágerekkel készültek a ma estére. Nagy Feró múlt heti csalódása után igazi harcra számít a színpadon.

19:32 - Ördög Nóra szokatlan módon az X-Faktor tánckarával együtt köszöntötte a nézőket jelezve, hogy ez az este valóban a táncról és a buliról szól majd.

19:40 – Az estét Malek Miklós mentoráltja Kocsis Tibor nyitotta meg Adam Lambert If I had you című számával. Tibi a hét első felét végigszenvedte egy betegség miatt, napokig készülni sem tudott a rá váró újabb megmérettetésre, a mentorok szerint mégis nagyon jó produkciót hoztak össze mentorával. Keresztes Ildikó külön kiemelte, hogy bár Tibinek a lírai számok jobban állnak, most mégis elhitette vele, hogy egy buliba érkezett.



19:45 – Geszti Péter utolsó még versenyben lévő csapatát a Rocktenorst konferálta fel, akik Chad Kroeger és Santana közös dalával az Into the night-tal készültek a bulizós estére. Feró csak úgy jellemezte a produkciót, hogy korrekt, de Keresztes Ildikónak is nagyon tetszett a tenorok előadása, bár hozzátette, kicsit lehetett volna tisztább hangjuk a fiúknak.



20:04 – Keresztes Ildikó a tánc és a buli nagymestereként konferálta fel Lil. C-t. A mentoroknak összességében tetszett, ahogy a múlt heti párbaj győztese Ne-yo Beautiful monster című számát énekelte, de Geszti Péter és Malek Miklós kicsit többet várt az afro hajú sráctól.



20:10 – Kováts Vera nagy megtiszteltetésben részesült a héten, hiszen kevés versenyzőnek adatik meg, hogy a műsorban elénekelt dal eredeti előadója lássa el jó tanácsokkal. Tóth Gabi viszont meghívta magához Verát, hogy kicsit fellazítsa a szerinte feszült versenyzőt. A fiatal énekes lány a mentorok szerint bár jól előadta Miley Cyrus Party in the USA című számát, de többen Tóth Gabinak is igazat adtak, aki szerint kicsit feszült még a az X-Faktor legfiatalabb versenyzője a színpadon.



20:18 – Tarány Tamás a Flashdance betétdalának Rácz Gergő által átdolgozott verzióját adta elő, ami rendkívül jól állt neki. A dalválasztást is nagyon megdicsérték a mentorok, de persze nem annyira, mint Tomi hangját, azt ugyanis nem tudták eléggé, mindenki meg volt elégedve szakmailag az énekessel.



20:36 – Nagy Feró popkirálynőként konferálta fel második színpadra lépő mentoráltját, Muri Enikőt. Az eredeti előadónál, Lady Gagánál sokkal visszafogottabb ruhában színpadra lépő előadó, mosolyt csalt az összes mentor arcára a The edge of glory éneklése közben. Még Malek Miklós sem tudott belekötni a produkcióba Feró legnagyobb meglepetésére és örömére.



20:42 – Keresztes Ildikó a mezőny legnagyobb egyéniségeként jelentette be Baricz Gergő színpadra lépését. A Jet – Are you gonna be my girl című számával Gergő az összes mentort levette a lábáról, Feró is csak annyit tudott mondani, hogy ez az igazi rock’n’roll.



20:56 – Színpadra lépett az este első extra fellépője a Carbonfools, ami történelmi pillanat a műsor életében. Az X-Faktor közönsége először láthatott olyan zenekart a színpadon, amely inkább az underground vonalat képviseli Magyarországon.



21:16 – A hét még versenyben lévő versenyző közösen adta elő Cozombolis A zenétől felforr a vérem című számát, amelynél találóbb című dalt nehéz lett volna találni erre a bulis estére.



21:22 – Színpadra lépett az este második extra fellépője, az igazi partyarc, Fluor Tomi. Az egykori rapper egy slágereiből összeállított különleges megamixet készített erre az estére, így hallhattunk részletet a Mizuból, a Lájkból és a Halendából is.



21:31 – Megvannak a végleges eredmények – jelentette be Ördög Nóra a feszült versenyzők előtt állva. Baricz Gergő, Muri Enikő, Kováts Vera, a Rocktenors és Tarány Tamás a nézői szavazatok alapján biztosan továbbjutottak, így bizonyíthatnak a jövő héten is.
Párbajra kényszerül Lil.C és Kocsis Tibor.

21:47 – A párbajt Lil. C kezdte, aki Enrique Iglesias Hero című számával próbálta meggyőzni a mentorokat, hogy őt juttassák tovább.



21:51 – Kocsis Tibor Phil Collins Against all odds című slágerével készült a párbajra.



21:54 – Keresztes Ildikó és Malek Miklós nem okozott meglepetést, mindketten saját mentoráltjuk mellett álltak, így azok ellenfelét küldték haza. Geszti Péter nagyon nehéz döntést hozott, de úgy gondolja Lil. C-ben van meg igazán az, ami a színpadra kell, így ő Kocsis Tibit küldte haza. Nagy Feró dönthette volna el a párbajt, de ő Lil. C-t küldte haza, így a nézői szavazatokra maradt a döntés. A bulislágerek estjén a legkevesebb szavazatot Lil. C kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól.
A döntés - Videó







Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése