2011. október 30., vasárnap

X-faktor 2. - 3. élőshow

AZ IKREKNEK ÉRT VÉGET AZ X-FAKTOR

Az Ikrek és a Rocktenors párbajozott a bennmaradásért: ma este a lányoknak kellett búcsúzniuk.

2011. okt. 29. 3. élőshow - Videó

DÜBÖRÖG A ROCK AZ X-FAKTORBAN

Kezdetét vette az X-Faktor 2011 harmadik élő showja: ma este a rocké a főszerep.

19:30 – Ördög Nóra rövid köszöntője után Keresztes Ildikó felkonferálta az első fellépőt, Baricz Gergőt. A fiatal tehetség Vikidál Gyula - A szívemet teszem eléd című dalát adta elő. Geszti Péternek, Nagy Ferónak és Keresztes Ildikónak bejött Gergő előadása, Malek Miklós szerint viszont olyan volt Gergő produkciója, mintha vérezne a torka



19:43 – Geszti Péter csapatai közül elsőként a Rocktenors lépett a közönség elé. A srácoktól a Rolling Stones slágerét, a Satisfactiont hallottuk két fantasztikus rúdtáncos kíséretében. Nagy Ferónak és Keresztes Ildikónak nem jött át a produkció, úgy érezték, mintha paródiát látnának. Maleknek és Gesztinek viszont nagyon tetszett és élvezték a három fiú előadását.



19:57 – Harmadikként Nagy Feró "lánya", Bagosi Alexa következett: a fiatal anyuka az amerikai rockbanda, az Evanesence My Immortial című dalával lépett színpadra. A mentoroktól kapott hideget és meleget is.



20:08 – Tarány Tamást a múlt héten is imádták a mentorok, az énekes ma sem okozott csalódást. Tamás a Foo Fighters 2005-ös slágerével a Best of you-val ismét meggyőzte a mentorokat és a közönséget is.



20:16 – Meglepték a mentorokat az Ikrek. A csajok az LGT örökzöldjét, az Ő még csak most 14 című dalt adták elő, óriási sikerrel. Érezhető volt, hogy élvezték a dalt és éltek a színpadon a 17 éves lányok.



20:31 – A folytatásban Malek Miklós versenyzője, Kocsis Tibor állt a mentorok elé. A múlt héten elképesztő teljesítményt nyújtott, amit ma este a Red Hot Chili Peppers dalával megpróbált felülmúlni. Előadása megosztotta a mentorokat, az értékelés azonban nem szegte kedvét a tehetségnek.



20: 38 – Nagy Feró szerint Kováts Vera produkciójával vége lett a tüncibüncizésnek, mint mondta eljött végre a rock and roll ideje! Az AC/DC Highway To Hell-lel megnyerte a közönséget, a mentorokat azonban megosztotta. Malek szerint kicsit műanyagra sikerült az előadás, sőt: Keresztes is keményebb fellépésre számított.



20:54 – A szünet után Geszti csapata, az Apollo23 lépett színpadra. A srácok a Bikini nagy slágerét a Mielőtt Elmegyek című dalt énekelték, produkciójukkal azonban csak mentorukat győzték meg, Keresztes és Nagy Feró szerint plasztik volt, amit mutattak. Malek viszont úgy vélte, hogy nagyobb sikerük lett volna, ha bikiniben állnak színpadra a fiúk.



21:05 – Muri Enikő ma este sem okozott csalódást, produkciója 100 százalékosan meggyőzte a mentorokat, sőt: Malek szerint Enikő volt az este legjobbja. Az énekesnőt még magánéleti gondjai sem tudták kibillenteni, Pinktől énekelte a You and Your Hand című szerzeményt.



21:11 – Utolsóként Lil. C állt a mentorok elé, a fiatal tehetség és mentora, Keresztes Ildikó nagyon nehéz héten vannak túl. Michael Jackson Give In To Me dalával elképesztően erőset alkotott.



21:28 - A 10 döntős előadta közös produkcióját, Tóth Gabi Salalla című slágerét.



21:35 - A közös produkció után extra fellépőként Janicsák Veca adta elő a Labirintus című balladáját az X-Faktor színpadán.



21:40 - Ördög Nóra lezárta a szavazást.

21:44 - Megszülettek a végleges eredmények.
Biztosan továbbjut a következő élő show-ra: Baricz Gergő, Tarány Tamás, Lil C, Muri Enikő, Kocsis Tibor, Bagosi Alexa, Kováts Vera és az Apollo23.

22:00 - Az elmúlt héten Keresztes Ildikó három mentoráltja állt az X-Faktor 2011 színpadán, hogy megtudják kinek kell párbajoznia a második élő adásban. Hasonló helyzetbe került most Geszti Péter is, akinek csapatai várták az eredményhirdetést, hogy kik azok, aki közülük párbajozni kényszerül. A nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot a Rocktenors és az Ikrek kapták.

A lányok Balázs Fecó, míg a fiúk a Quenn egyik örökzöldjével küzdött a továbbjutásért.

Az Ikrek Párbaj dala - Videó



A Rockteneors párbaj dala - Videó



22:15 - A mentorok értékelték a két párbajprodukciót: Malek az Ikreket, Feró a Rocktenorst, Keresztes Ildikó az Ikreket, végül Geszti is az Ikreket küldte haza.

A döntés - Videó





Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése