2011. október 22., szombat

X-Faktor 2 - 2. élőshow

KERESZTESNEK KELLETT DÖNTENIE: DEMES TAMÁST KÜLDTE HAZA

Demes Tamás és Lil C párbajozott a bennmaradásért. Feró és Malek Tamást, Geszti Lil C-t küldte haza. Ildikónak kellett kimondani a végső szót.

2011. 10. 22. - 2. élő show - Videó


SUTTOGÁSOK ÉS SIKOLYOK ESTÉJE AZ X-FAKTORBAN

A második élő show-t Muri Enikő nyitotta. A szerelmes dalok kerülnek előtérbe ezen az estén.


19:30 – Ördög Nóra sötétkék, kivágott hátú ruhában lépett be a színpadra a ledfal mögül, és felkonferálta az angol X-Faktor korábbi nyertesének üzenetét. Leona Lewis üdvözölte az idei versenyzőket.



19:39 – Nagy Feró nyitotta az estét és konferálta fel Muri Enikőt, aki kisfilmjében legnagyobb szerelmi csalódásáról mesélt. Élete nagy szerelme anyagi okok miatt költözött el Amerikába és hagyta magára Enikőt. A suttogások és sikolyok estéjén az énekesnő Lara Fabian I Will Love Again című dalát adta elő tánckarral a háttérben. Malek Miklós dicsérte Enikő énektudását, de hiányolta a szívét, Keresztes Ildikó pedig egyetértett vele. Malek szerint az énekesnő nem hiszi el, hogy tud majd valaha újra szeretni, ezért támadt hiányérzete a produkció után.



19:45 – Geszti Péter csapatai közül elsőként az Apollo23 lépett színpadra a Blue All Rise című slágerével. Keresztes szerint óvatosan indult a produkció és azt tanácsolta, hogy a fiúk menjenek el Feróval könyvtárba, hogy még jobban felszabaduljanak. Maleknek kicsit döcögött az előadás, de szerinte fejlődnek a fiúk, Feró egyetértett és hozzátette, hogy félti a lányait az Apollo23-as fiúktól.



19:53 – Tarány Tamás múlt héten lezúzta a színpadot egy U2-dallal, ezúttal viszont a szívét helyezte előtérbe Presser Gábor A csúnya fiúknak is van szíve című dalával. Fekete zakója alatt egy Arnold Schwarzeneggert ábrázoló pólót viselt. Tamás produkcióját óriási üdvrivalgás kísérte. Feró értékelésében elmondta, hogy Tomi felejtse el a csúnya fiút, mert ő nem az, olyannyira nem, hogy kezd macsósodni. Keresztes imádja Tarány hangját és Geszti Péter is elégedett volt. Malek Miklós kijelentette, Tamásnak nincs ellenfele ebben a versenyben.



20:10 – Lil C az első élő show-ban egy igazi bulizós dalt énekelt, ezúttal egy lassabbat választott, hogy megmutassa érzelmes oldalát. Bruno Mars Greande-jében nem voltak látványos táncmozdulatok, sem tánckar. Maleknek tetszik, amit Lil C csinál, de félti ebben a mezőnyben, mert szerinte a többiek jobb énekesek. Geszti azt tanácsolta, hogy találja meg a saját útját. Keresztes büszke Lil C-re és csak annyit kért tőle, hogy ne ijedjen meg a daltól, mert az visszaveti.



20:17 – A Rocktenors múlt héten párbajozott, amitől kicsit megrogytak a fiúk, de mentoruk adott nekik energiát a felkészüléshez. Gyorsan továbbléptek és minden tudásukat beleadták a második produkcióba: az Adagio rockfeldolgozásába. Feró szerint nehezen indult a dal, de ahogy ment előre, egyre jobb lett és élvezte a produkciót. Keresztesnek hiányérzete maradt, nem érintette meg a dal, de elismerte, hogy nagyon jól énekeltek. Malek Geszti dalválasztását kifogásolta.



20:25 – Kováts Vera sokat önállósodott, mióta együtt lakik a többi versenyzővel és ezt nagyon élvezi. Feró szerint Vera ösztönösen dolgozik a színpadon. Ez akutális produkciójából is kiderült, Sara Bareilles Love Songjából. Gesztinek az jutott eszébe, hogy egy ilyen kicsi lány miért nincs már ágyban? De óriási szerencse, hogy nem ott van, különben nem tudta volna élvezni a produkcióját. Malek csak arra kérte Verát, hogy ne spóroljon az energiával, Feró szerint viszont nem spórolt, megy vele egészen a döntőig.



20:41 – Baricz Gergő egy hete megmutatta, milyen jó mozgása van, és hogy tud óriási bulit csinálni a színpadon. Ezúttal újra a lírai oldala kerül előtérbe, a Wet Wet Wet Love Is All Around című slágerén keresztül próbál eljutni a nézők szívéhez. Malek szerint Gergő egy nagyon érdekes figura, akire mindenki kíváncsi, de a dalt hamisnak hallotta. Feró nem találta jónak a dalválasztást, Geszti egyetértett, szerinte olyan volt, mintha Iggy Pop Abbát énekelt volna. Keresztes hevesen kiállt mentoráltja mellett és elárulta, hogy felnéz Gergő művészetére és szereti őt.



20:49 - Bagosi Alexa az első élő show előtt bokasérülést szenvedett, ami megnehezítette a fellépését, de sem ő, sem mentora nem adta fel. Feró eldöntötte, ha Alexa nem tud táncolni, majd ő fog helyette. Az énekesnő a Girls Aloud Jump! című dalát énekelte, a kivetítőn pedig Feró táncolta el az Igazából szerelem című film jól ismert táncmozdulatait. Keresztes szerint ez volt Alexa legjobb produkciója, megjött végre a dög, amit hiányolt az énekesnőből. Malek csak Ferónak gratulált a produkciójához, mert Alexáé nem tetszett neki, unalmasnak tartotta. Geszti csatlakozott Malek véleményéhez, szerinte zavarba ejtő volt az előadás és nem volt benne a lelke, nem illett hozzá ez a dal.



20:57 - Demes Tamás valami olyat vállalt, amit nem sokan mernek. Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című dalát választotta. Keresztes szerint Tamás egy nagy amplitudójú énekes, ezért nehéz választani neki dalt, Gesztinek a produkció végén megérintette a szívét, ehhez a pillanathoz gratulált Tominak. Maleknek tetszik Tamás hangszíne, de darabosnak tartotta az előadást, viszont örül, hogy kezdi megtalálni a saját útját. Ferónak a szenvedély hiányzott a dalból.



21:13 - Az Ikrekkel egy hete nem voltak elégedettek a mentorok. Miután Bea és Mariann kifutották magukból a feszültséget, mindent beleadtak a második élő show-ra való felkészülésbe. Fergie Big Girls Don’t Cry című dalát választották. Feró szerint nehezen indult a dal, de a közepén elkapták a közönséget. Malek viszont nem találta elég jónak a lányokat, úgy véli, 2-3 év kellene nekik ahhoz, hogy a többiek szintjére jussanak. Keresztesnek az előadás tetszett, de a dal dinamikájával voltak problémái. Geszti szerint Bea és Mariann sokat fejlődött az elmúlt hetekben.



21:20 - Kocsis Tibor tökéletesen énekel, de az első élő show-ban a mentorok megállapították, hogy ki kell hoznia magából az állatot, amiben Malek Miklós azzal segített mentoráltjának, hogy elvitte sportolni, majd addig-addig énekeltette vele a dalát, míg Tibi igazán be nem pöccent. Az énekes megvadította közönségét a Queen Somebody To Love-jával. Geszti szerint Tibi a rock ’n’ roll angyala lett és ma este megmutatta, hogy nagyon él. Keresztes, Feró is nagyon elégedett volt, nem beszélve mentoráról, Malek Miklósról, aki a dal közben is folyamatosan hergelte Tibit.



21:29 - A 11 versenydal után extra fellépőként Tóth Gabi adta elő Jöjj még! című rockballadáját az X-Faktor színpadán.



21:48 - A 11 döntős előadta közös produkcióját, a Back II Black Te vagy az, akit a legjobban című slágerét.


22:01 - Megszülettek a végleges eredmények. Biztosan továbbjut a következő élő show-ra: Kocsis Tibor, a Rocktenors, Bagosi Alexa, az Apollo23, Kováts Vera, Tarány Tamás, az Ikrek, Muri Enikő és Baricz Gergő.

22:08 - Soha nem fordult még elő, hogy egy mentor két versenyzője párbajozik egymással, de ezúttal a Fiúk közül került ki az a két énekes, aki a legkevesebb szavazatot kapta. Demes Tamás és Lil C mérkőzik meg egymással, Ildikónak pedig mondania kell egy nevet a párbaj után.

Demes Tamás kezdett Alicia Keys Fallin című slágerével.



Lil C is lassú dalt választott, Michael Jackson Man In The Mirror-ját.




22:15 - A mentorok értékelik a két párbajprodukciót, Feró Tamást küldené haza. Malek Miklós szerint Lil C ma volt a legjobb, ő is Tamás nevét mondta kiesőként. Geszti Lil C-t küldené haza. Ildikónak kell döntenie.
Keresztes elsírta magát és úgy érezte, nem tud dönteni. Végül mégis kimondott egy nevet és Demes Tamást küldte haza.







Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése