2011. október 10., hétfő

X-Faktor 2 - Mentorok Háza 2.

KÖNNYES BÚCSÚT VETTEK A MENTOROK AZ ÉNEKESEK FELÉTŐL

Barna Gergely, Oltyán Attila és Gubik Petra sem fért bele a legjobb 12 énekes mezőnyébe. A mentorok döntöttek, és mindannyian nyerni akarnak.

2011. 10. 09. Mentorok Háza 2. - Videó

Nagy Ferónak ezúttal a 25 év alatti lányokkal kell felvennie a ritmust, a rockerhez tartozik a legfiatalabb versenyző, a 16 éves Kováts Vera is. Ferónak fejtörést okozott, hogy vállalja-e az élő show megpróbáltatásait a popsztár alkatú tini lánnyal, de bízik Vera elszántságában, teherbírásában és tehetségében, ezért igent mondott neki. Akárcsak Muri Enikőnek, akit tavaly Geszti Péter küldött haza és Feró szerint jól is tette. Idén viszont nem akar Enikő nélkül belevágni a versenybe, viszi magával az X-Faktor élő adásaiba. A a Lányok csapatában még Bagosi Alexa kapott helyet. Alexa eddig vendéglátó-helyeken énekelt, de mentora úgy gondolja, varázslatos hangja nemcsak egy bárban cseng jól, hanem egy tévéshowban is. Feró Abodi-Nagy Blankától, Farkas Évitől és Gubik Petrától vett búcsút.

Malek Miklós a 25 felettiek közül válogatta ki azokat az énekeseket, akikkel esélye lehet megnyerni az X-Faktort. Csapatának tagjai nehezebben formálhatók a koruk miatt, mint a fiatalabbak, mégis akad köztük olyan énekes, aki még pályája elején jár és kitűnő „alapanyagnak” bizonyul. Ő Gyurcsík Tibor, a 25 éves gépészmérnök, akinek még ugyan csiszolni kell az énektudását, de Malek Miklós szerint szerethető és remek előadó, aki hatással van a közönségre. Tarány Tamás sem tanult többet énekelni, mint Gyurcsík Tibi, ám átütő erejű produkciójának hatására Tóth Gabinak eleredt a könnye, Malek pedig biztos lehetett abban, hogy Tamás remek adottságai mellé az ambíció is megérkezett. Kocsis Tibor semmilyen szempontból sem kezdő. Mentora szerint egyetlen hamis hang sem tudja elhagyni a torkát és tökéletes előadónak tartja. Malek Miklós Géczi Andrást, Borzné Kovács Violettát és Luther Beukát küldte haza a Mentorok házából.

Geszti Péter ezúttal a csapatokkal fog együtt dolgozni. Hat versenyzőjéből két fiúcsapatot, a Rocktenorst és az Apollo23-at, valamint egy lányduót, a Hajdu ikreket választotta. Geszti a frissen összerakott fiútriót, a Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René alkotta Apollo23-at nagy kihívásnak tartja, de állítása szerint lehet munkájának legélvezetesebb része, hogy őket sikerre vigye. A Hajdu ikrekben szintén lát kockázatot, ugyanakkor természetesnek, angyalinak és megnyerőnek tartja Beát és Mariannt, ezért mellettük tette le a voksát. Geszti Péter Angler Balázstól és Simon Boglárkától, Csótó Szilvitől és Berta Kittitől, valamint Czékmány Tamástól és Wunderli Hajnalkától köszönt el.

Keresztes Ildikó idén ismét a Fiúk mentora lett, de hiába ugyanaz a kategória, 2011-ben teljesen más karakterű fiúkkal fog együtt dolgozni. Baricz Gergő mélysége és titokzatossága magával ragadta Ildikót, mentorsegédje, Kicska László is karizmatikusnak tartotta Gergőt, így a 21 éves fiú biztos helyet szerzett magának Ildikó csapatában. Demes Tamás előadásának hatására Keresztes szeméből kicsordultak a könnyek, hasonlóan sok lehetőséget lát benne, mint Gergőben, így Tamás is újra mikrofont ragadhat az élő show-ban. Kelemen Csaba – Lil C. eddig csak R’n’B-t énekelt, de azt olyan jól csinálta, hogy Ildikó nem tudta elképzelni nélküle a Fiúk csapatát. Ildikó Tarsoly Arnolddal, Oltyán Attilával és Barna Gergellyel volt kénytelen közölni a rossz hírt: nekik már nem jutott hely az élő show-ban.



Nézd az X-Faktor első élő show-ját október 15-én, szombaton 19 óra 30 perckor az RTL Klubon!



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése