2010. szeptember 11., szombat

Eltiltották a stressztől


Csak ne legyen semmi gond, egy versenyen biztos, hogy van izgalom.....

Életét kockáztatja az X-Faktor rockerlánya

Gyógyíthatatlan betegséggel él együtt az X-Faktorban Mazsiként becézett Samu Kriszta. A fiatal lányt orvosai eltiltották a stressztől. Ő ennek ellenére versenyzik.


Áradt az energia a színpadról, amikor Mazsi az AC/DC Highway to Hell című dalát énekelte múlt héten az X-Faktorban. A karaoke műsorvezetőként dolgozó Samu Krisztán az izgalom legapróbb jele sem látszott. Nagyon ügyel rá ugyanis, hogy ne érje stressz, mivel az életveszélyes problémát okozhat a számára.

Mazsi, ha rosszul van, a vérnyomása az egekbe szökik
Fotó: RTL Klub / Bársony Bence


– Szívbeteg vagyok. A vitorlás billentyűm időnként visszacsapódik, és olyankor bizonyos mennyiségű vér visszaáramlik a szívembe. A vérnyomásom és a pulzusom olyankor az egekbe szökik, de ez ellen nincs gyógymód. Csak az segít, ha leülök, és vizes borogatást tesznek rám – árulta el a Borsnak az RTL Klub tehetségkutatójában feltűnt Mazsi, aki maximálisan odafigyel egészségére. Nem dohányzik, és megpróbál minden körülmények között nyugodt maradni. Krisztát egészségügyi problémája és a versenyben lévő kockázat ellenére mindenben támogatja szerelme és a családja.

– A párommal két és fél éve élek boldogságban. Ő egy igazi zenei antitálentum, ki is akar maradni az egészből. Ő az első komoly kapcsolatom, és azt hiszem, vele fogom leélni az életemet – jelentette ki a 25 éves lány, aki már jó ideje külön él szüleitől, de nem szakadt el tőlük. Ha ő lenne a végső győztes, nyereményét is arra fordítaná, hogy kifizesse a család hitelét.

Forrás: borsonline.hu


Nézd meg újból a videót ITT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése