2010. szeptember 11., szombat

X-Factor - Harmadik adás


Óriási meglepetések érték a zsűritagokat a harmadik válogatón. Keresztes Ildikó megkönnyezte az egyik produkciót, egy másik dalnál viszont felpattant és táncra perdült. De akadt újabb őrült vállalkozó is, aki talán maga sem gondolta komolyan, hogy benevez a versenybe.

Keresztes Ildikó már a második válogatón rájött, hogy nem szabad túl hamar kijelentenie: már mindent látott. Hiába edződött a zsűri a hihetetlenül magabiztos, ám keveset nyújtó Urbin Éván, valamint a meglepően őrültnek tűnő, mégis elképesztően tehetséges Király L. Norberten, újra és újra volt miért felvonni a szemöldöküket, vagy összeszorított foggal várni egy fülsiketítő refrént. Vagy éppen egy refrén eltévedését…

Akadt, aki csak tiltott szerelmének akart üzenni egy saját dallal, melyet egymással váltott üzeneteikből fabrikált össze, tehetsége mégis túlmutatott a célon. Egy másik versenyző viszont nem hagyta otthon a szerelmét, inkább vele együtt lépett színpadra. És ismét a színfalak előtt és mögött izgult egymásért egy egész család, miközben a meghatottságtól kicsorduló könnyeknek nem tudtak gátat szabni. De hogy ne legyen teljes a zsűri és a nézők öröme, özönlöttek a rosszabbnál rosszabb produkciók is, de nem mindenkinek törte le a lelkesedését a négy nem szavazat.





A 3. válogatás továbbjutói

1. Báder Mária
2. Bánhidi Krisztián
3. Beeri Benjamin
4. Csondor Kata
5. Csordás Ákos
6. Kállai-Kiss Zsófia
7. Kelemen László
8. Kőrösi Mimi
9. Kovács Gémes Julianna
10. Mirea Emanuel Mihály
11. Sóti Julianna
12. Szabó Mariann
13. Szakács Gergely
14. Szirota Dzsenifer
15. Vadász Alexa
16. Varga Lilla - Bartha Ákos
17. Verbászi Betti
18. Weigert Dominik
19. Wittmann Zsolt


Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése