2010. szeptember 18., szombat

X-factor - Negyedik adás


Újabb testvér-párbaj és megható pillanatok az X-Faktorban

A tehetségkutató negyedik válogatója is igen izgalmasra, helyenként kacagósra, néhol pedig könnyesre sikerült.

A zsűrit ezúttal is többször meglepték a jelentkezők, akadtak olyan tehetségek, akiktől elakadt a hallgatóság szava vagy éppen megjelent az a bizonyos libabőr... És persze olyanok is mikrofont ragadtak, akikből ugyan biztosan nem lesz világsztár, de mindenképpen vidám perceket szereztek a nézőknek.

Janicsák István és Bodnár Attila gyermekei a korábbi adásokban már levették a lábukról a zsűritagokat: kiderült, az alma egyik esetben sem esett messze a fájától.
A negyedik válogatón pedig feltűntek Nyári Károly zongoraművész-énekes lányai, Edit és Alíz, akik egymás után léptek a színpadra és hihetetlen produkciót nyújtottak. Ismét bebizonyosodott, hogy egy családban nem csak egy igazi tehetség lehet.

Váradi Roma Café egyik tagjának fia, Váradi Gyula Pepe is ki akarta próbálni magát. Először elegáns megjelenésével nyűgözte le a mentorokat, aztán pedig a hangjával tarolt.

A műsor egyik legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor az egyik jelentkező az előadása közben jelbeszéddel mutatta édesanyjának, hogy miről énekel éppen. A hallássérült asszony az előtérben izgult Jackért, a fiú pedig arról mesélt, mennyire fáj neki, hogy édesanyja soha nem hallhatja őt énekelni.

A megható pillanatok után érkezett egy jazzdobosnak készülő fiatalember, aki egy Phil Collins-dallal nyűgözte le a közönséget. Szerelme kint szurkolt neki, közben a pár kisbabáját pedig a rutinos apukának számító Sebestyén Balázs tologatta…

Wolf Kati is feltűnt a színpadon. Ő az a hölgy, aki kislány korában a Vuk főcímdalát énekelte.

Az 58 éves Füry Ferenc olyan fergeteges hangulatot varázsolt a stúdióba, hogy a négy zsűritag egyből a szívébe zárta. Először felcsavarta a szőnyeget, majd harmonika-tudását is megcsillogtatta.

Szabó Előd nem csak kinézetével, de énekhangjával is mindenkinek Demjén Ferencet juttatta az eszébe. Rózsi nagy slágerével, A szabadság vándoraival bizonyította be, hogy az X-Faktor nem csak hogy megvan benne, de ki is tud jönni.

A lélegzetelállító produkciók mellett ez alkalommal is voltak olyan előadások, amelyek a rekeszizmokat tornáztatták meg.

Ilyen volt például az a fiatalember, akitől hiába kérdezte a zsűri, hogy mi a neve, mert csak a hozott dal címét felelte. Miután befejezte az „éneklést”, nekitámadt a zsűritagoknak, szerinte ugyanis kötözködtek vele. Négy nemet kapott, majd „Nem baj, legalább egy jót nevettem rajtatok!” felkiáltással távozott.

Kiderült tehát, kik azok, akik egy fordulón már túljutottak. Jövő héten ismét izgulhatunk a nagy kedvencekért, hiszen a Táborban tovább szűkül a kör. A zsűri újabb feladatok elé állítja a versenyzőket, és ahogy nő a tét, egyre nagyobb a feszültség is…






Akik a negyedik adásból továbbjutottak:

1. Alaswad Mona
2. Aziz Marfi
3. Bakó Kriszta
4. Comformity
5. Császári Gergő
6. Csiszár István
7. Cs. Struhács Kata
8. Farkas Éva
9. Farkas Gábor Gábriel
10. Farsang Emese
11. Füry Ferenc
12. Gabal Avad Jack
13. Hegyi Dávid
14. John Bolytosh
15. Kocsis Dénes
16. Koszi Janka
17. Lados Zsuzsi
18. Makány Máté
19. Markos Gergő
20. Nádor Dávid
21. Némethy Brigitta
22. Nyári Alíz
23. Nyári Edit
24. Rózsa Gerda - Fellegi Anna
25. Simon Boglárka
26. Simon Diána
27. Six Band
28. Szabó Előd
29. Toldy Anna
30. Tornyi Gábor
31. Tóth Napsugár
32. Váradi Gyula Pepe
33. Wolf Kati



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése