2010. október 6., szerda

Geszti Péter cukrászdában próbálta jobban megismerni a lányokat


Geszti cukrászdába vitte lányait
Az X-Faktor mentora és a csapatába került versenyzők is örülnek, hogy együtt dolgozhatnak. Most ismerkedtek egy kicsit.



Geszti Péter nem hat, hanem hét lányt kapott. Az X-Faktor Tábor végén hozzá kerültek a 24 év alatt lányok, de nem csak Janicsák Veca, Szirota Dzsennifer, Muri Enikő, Domokos Fanni, Németh Katica és a várandós Shodeinde Dorka, hanem születendő kislánya is a csapat tagja lett. Péterrel egy cukrászdában találkoztak, hogy jobban is megismerjék egymást. A lányok jóval korábban érkeztek, mint a mentoruk, így volt idejük áradozni Péterről.

Majd Geszti Péter is megérkezett, aki éppúgy várta a személyes találkozót, mint csemetéi. A mentor nem is húzta az időt, azonnal kifaggatta a lányokat, hogy ők hogyan élték meg a Thália Színházban eltöltött napokat.

- Mi volt a legnehezebb a Thália Színházban a Tábor alatt? - kérdezte tőlük Péter.

Domokos Fanni: "A Várakozás! de amúgy jó volt, egy csomót hülyéskedtünk."

Janicsák Veca: "Nekem a harmadik nap volt nehéz, ahol már egyszer továbbjutottunk és még egyszer megélni azt, hogy megint kieshetek, az nagyon rossz érzés... Az, hogy lehet, hogy kiesek, de közben felkészülni a másnapra, az rossz volt."

Németh Katica: "Én örültem, hogy emberekkel voltam, inkább utána volt rossz, mert 16 órákat aludtam minden nap. Nagyon fárasztó volt."

Shodeinde Dorka: "Amikor bejöttek a szobába, hogy vajon mi továbbjutunk-e vagy nem, az a feszült két perc borzasztó volt."

Muri Enikő: "És ez nekem nagyon sokat jelent. Hogy itt teáztunk és jól éreztük magunkat és nem lesz bennem akkora szorongás, mint ami a Tháliában is volt, azok a napok tele voltak szorongással."

Ezzel szinte mindegyik lány így volt, nemcsak Enikő. Ezért is örültek annyira, amikor meglátták Geszti Pétert. Bár a hat lány teljesen más egyéniség, egyben azért hasonlítanak egymásra: feltétel nélkül bíznak mentorukban. Nemcsak Dorkának, de Enikőnek is példaképe Geszti Péter. Szerinte olyan embertől lehet igazán sokat tanulni, aki épp olyan sikeres és elismert mint Péter.
Németh Katica már az elejétől fogva érezte, hogy ha továbbjut, mentora Geszti Péter lesz. A 18 éves érdi lány korábban nagyon gátlásos volt külseje miatt, de Péter kritikája mindent megváltoztatott benne. Most már büszkén áll ki a színpadra.
Janicsák Vecát egy ország ismerte meg három évvel ezelőtt, a Csillag születikben. Akkor az elsők között esett ki, ami nagyon megviselte őt. Bár az eltelt évek során sokat fejlődött, mégis bizonytalannak érezte a produkcióját a Thália Színházban. Ám Péter a forgatások szüneteiben neki is sok jó kritikát mondott, ami tovább lendítette őt a nehéz pillanatokban.

Geszti Péter is nagyon boldog volt, hogy a lányok csoportját kapta. Ugyanis tapasztalt nagybácsiként sokmindenben fog majd segíteni a lányoknak.

- Mivel nekem hasonló korú unokahúgaim vannak, ezért nagyon örültem neki, hogy őket kaptam. Nagyon közel állnak a szívemhez az ilyen hihetetlenül őszinte és madárkaszívű emberkék, a szeretetteljes kíváncsiság a világ felé. Ugyanakkor nehéz lesz nekik, amikor eljön az élő show-k ideje, hiszen nagy nyomás alatt lesznek, amire fel kell őket készíteni.

Így Geszti Péternek sok munkája lesz az következő napokban. Hiszen csapatából mindenkit fel kell készítenie a Mentorok Házára, ahol a versenyzőknek még az eddiginél is komolyabb megmérettetésen kell részvenniük. Hiszen a versenyt hat lányból csak a három legjobb folytathatja.

Videó



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése