2010. október 4., hétfő

Tóth Gabi az X-faktorban lép fel



Tóth Gabit kizárták a Megasztárból

Tóth Gabi idén nem kellett a Megasztárnak. Az egykor a tehetségkutatóban felfedezett énekesnő vérig sértődött, ám nem volt ideje dühöngeni, mert felkérést kapott: az X-faktorban ereszti ki a hangját.


Vérig sértették az egykori megasztáros Tóth Gabit. Az extravagáns énekesnőt a Jack Daniel’s születésnapi buliján értük utol, ahol egy bajusz mögé rejtőzve próbált elbújni az újságírók elől, ám sikertelenül. Munkatársunk megtudta, testvérével Verával és Bencsik Tamarával ellentétben őt nem nem kérték fel a Megasztár szerkesztői, hogy lépjen fel a műsorban.

– Nem szeretnék erről beszélni! – reagált temperamentumosan kérdésünkre. – Én sem tudom, miért nem kerestek meg a műsor készítői, de már nem is érdekel – legyintett az énekesnő, akinek gyorsan elpárolgott a dühe, ugyanis az RTL klub nemrégiben felkérte, közreműködjön az X -Faktorban.

– Erről egyelőre még nem beszélhetek, de néhány hét múlva mindent megtudhatnak a nézők – titokzatoskodott Gabi, aki videoklipjének forgatását is eltolja az X-faktoros szereplése miatt. Herman Péter, az RTL Klub tehetségkutatójának kreatív producere megerősítette Gabi szavait. – Valóban, mindegyik élő adásban lesz vendégfellépőnk. Az elsőben Varga Viktor, a másodikban Zséda, a harmadikban pedig Tóth Gabi szerepel majd a versenyzők előadásai és a döntés közötti időben. Olyan művészeket kértünk fel, akik a műfajban a legjobbaknak számítanak, hogy akár példaképként állhassanak a tehetségeink elé – árulta el Herman, aki azt is elmondta, miért épp ezek a művészek kapnak szerepet a show-ban. – Varga Viktort saját gyermekünknek tekintjük, hiszen a Csillag születikben tűnt fel, így egyfajta visszautalás az ő szereplése. De Tóth Gabi esetében sem kell „sötét titkot” keresni. Tudjuk, hogy ő jött valahonnan, de az elmúlt években már saját jogán lett a poppiac egyik fontos alakja. Mi nem is kérjük tőle, hogy tagadja meg a múltját, de már például a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is az RTL Klubon szerepelt – nyilatkozta a Borsnak a producer.
Forrás: borsonline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése