2010. október 24., vasárnap

X-Faktor 2. élő döntő - Domonkos Fanninak kellett búcsúzni


Domokos Fanni valamint a Summer Sisters párbajából, Fanni került ki vesztesként. Domokos Fanninak ért véget ma este az X-Faktor. A következő héten már csak 10-en állnak színpadra, a versenyzők rock-dalokat adnak elő.

Felgyúltak a fények a stúdióban, a csillogó díszletek között színpadra lépett Ördög Nóra és Sebestyén Balázs. Dívák és szívtiprók dalait éneklik ma a döntősök, a sztárvendég ehhez méltón egy igazi díva, Zséda lesz. Mint ahogy az első élő adásban, így Nóra és Balázs most is felváltva konferálták fel a mentorokat, Keresztes Ildikót, Nagy Ferót, Geszti Pétert és Malek Miklóst.
Videó



A szabályok ismertetése után, Nagy Feró színpadra hívta büszkeségét, Wolf Katit. A kétgyermekes anyuka a '70-es évek diszkókirálynőjének, Donna Summernek a "Hot Stuff" című slágerével indított, igazi forró hangulatot teremtve a stúdióban. Kati dívaként teljesített a színpadon, Keresztes Ildikó lenyügőzve kommentálta a dalt, természetesen Nagy Feró is álmodozva beszélt tanítványáról, Malek Miklóst és Geszti Pétert azonban nem győzte meg teljesen Wolf Kati.
Videó



Másodikként Domokos Fanni lépett színpadra, Natalie Imbruglia "Torn" című dalával fokozta a hangulatot. Mikinek tetszett a dalválasztás és az előadásmód is, Nagy Ferónak és Keresztes Ildikónak viszont hiányzott a már megszokott bolondos lány a színpadról. Végül Geszti értékelte választotját, szerinte a 18 éves énekesnő ma este megmutatta mire képes.
Videó



Keresztes Ildikó "fiai" közül elsőként a lányok nagy kedvence Vastag Tamás állt az X-Faktor közönsége elé, a Take That: Back for good című dalával ismét meggyőződhettünk arról, hogy ő bizony egy igazi szívtipró. A mentoroktól azonban kapott hideget és meleget is: Geszti szerint Tomi teljesített már jobban is, Nagy Ferót viszont meggyőzte, őt tartja a műsor egyik nagy felfedezettjének. Malek Miklós és Keresztes Ildikó szerint is sokkal több van az énekesben.
Videó



Az est negyedik fellépője a NON STOP formáció volt, Malek Miklós csapata Madonna & Justin Timberlake "4 minutes"-vel tarolt. A megállíthatatlan csapatot Keresztes Ildikó értékelte először, szerinte a fiúk még most sem hiszik el, hogy mennyire tehetségesek, Nagy Feró szerint így jók, ahogy vannak, Malek Miklós büszke apaként nézett 'fiaira'.
Videó



A szünet után eljött Janicsák Veca ideje: Whitney Houston "I am every woman" című örökzöldjével biztosította helyét a dívák között. Keresztes Ildikó szerint egyre jobban teljesít a szépség a színpadon, Nagy Feró pusztán Veca ruháját kifogásolta.
Videó



Veca után, Vastag Csaba vette át a főszereplő helyét az X-Faktorban. Ákostól énekelte a " Keresem az utam" című dalt. A mentorok közül Keresztes Ildikónak, Malek Miklósnak és Nagy Ferónak bejött a dal, szerintük Csaba megtalálta az utat, Geszti szerint viszont még nem találta meg önmagát.
Videó



A mindig higgadt és visszafogott Malek Miklós csapatai közül a második élő showban a mindig tökéletes Nyári lányok, azaz a Summer Sisters lépett színpadra. LeAnn Rimes: Can't Fight the Moon slágerével nem tartoltak, hiszen a mentorok többsége szerint a csajok produkciója ma este szétesett. A lányok ennek ellenére nagyon jól érezték magukat a színpadon.
Videó



Nyolcadikként, Király L. Norbert énekelt. A mindig bolondos srác egy lassú számmal lepte meg a közönséget. Kenny Rogers lírai dalával a Lady-vel megosztotta a mentorokat: Geszti úgy érezte nem illett ez a dal Norbihoz, Nagy Ferót sem győzte meg teljesen, de ettől függetlenül most is imádta a srácot. Keresztes Ildikó szárnyai alá vette választottját, hiszen szerinte Norbi volt a legszebb fiú, akit valaha látott.
Videó



A folytatásban Geszti második "lánya" Shodeinde Dorka kápráztatta el a nézőket. Cserháti Zsuzsától énekelt egy dalt, a Boldogság gyere haza című sláger nem győzte meg teljesen a mentorokat. Keresztes szerint talán Dorka még nem érett meg ehhez a dalhoz, Malek úgy hiszi többször lyukas volt a produkció, hasonlóképpen értékelte Dorka előadását Nagy Feró is, Gesztit viszont meggyőzte a babázó sztár.
Videó



Szabó Mariann egy Anastacia dallal, a Paid my dues-szal szerette volna megörvendeztetni a nagyérdeműt. A produkció értékelése felemásra sikerült: Keresztes Ildikótól közepest kapott Szabó Mariann, Geszti szerint jó volt a csaj, de nem elég jó. Mikit sem nyűgözte le a rockos lány, langyosra értékelte az előadást. Egyedül Feró látta tökéletesnek "lányát".
Videó



Takács Nikolas utolsóként állt színpadra egyéni produkciójával, Jennifer Hudson "And I am telling you" slágerével sikert aratott a közönség és a mentorok körében egyaránt.
Videó



Túl vannak az énekesek egyéni produkcióikon. A szabályok szerint a két legkevesebb voksot kapó énekes a szavazás lezárása után párbajozni fog egymással. Hogy közülük ki jut a legjobb tíz közé, azt a mentorok döntik el.


A versenyzők ma esti közös produkciója Tunyogi Orsitól a "Ha lemegy a nap" volt. Tizenegyen most álltak utoljára együtt a színpadon, az X-alakzatú koreográfia feltette az i-re a pontot.
Videó



Az X-Faktor színpadára egy igazi díva, Zséda lépett. A szépséges énekesnő egy - az X-Faktor számára készített - Medley-t adott elő.
Videó



Lezárult a szavazás az X-Faktor második döntőjében. Ördög Nóra és Sebestyén Balázs mellett pódiumra léptek az énekesek is, hogy ismertessék velük a szavazás eredményét. Szabó Mariann biztosan itt lesz a jövő héten, továbbjutott Takács Nikolas is. Egy hét múlva visszajön Vastag Csaba, újra színpadra léphet Király L. Norbert is. A közönség újra látni akarja a NON STOP csapatát, Vastag Tamás is folytathatja a versenyt. Shodeinde Dorkát is viszontlátjuk egy hét múlva, és ismét bizonyíthat Wolf Kati, sőt Janicsák Vecának sem kellett párbajoznia ma este. Domokos Fanni és a Summer Sisters párbajozott egymással.
A párbajt Domokos Fanni kezdte.
Videó



a Summer Sisters is előadta párbaj-dalát.
Videó



A zsűri értékelt: Keresztes Ildikó, Malek Miklós, és Nagy Feró ma este nemet mondott Domokos Fannira. A Summer Sisters jövő héten újra bizonyíthat.
Videó




Forrás: rtlklub.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése