2010. október 10., vasárnap

A Mentorok Házának továbbjutói


Megszületett a kegyetlen döntés: ki vehet részt az X-Faktor élő adásaiban. Az ítélet a harcedzett férfiakat is kiborította...




Vasárnap sokak sorsa megpecsételődött. Az X-Faktorban igencsak drámai jelenetek szemtanúi lehettünk, a Mentorok Házában meghozták a végső döntést: a 24 előadóból ki az a 12, aki részt vehet az élő show-ban. A többieknek haza kell menniük, és bizony van, akinek ez azt jelenti, hogy végleg összetört egy álom.

A mentorok szombaton minden versenyzőt újra meghallgattak, majd döntöttek. Egy nehéz éjszaka után egyenként leültek az énekesekkel és közölték, miként határoztak.

Elsőként Keresztes Ildikó hívatta magához versenyzőit, a fiúkat, Vastag Tamást, Szabó Elődöt, Hegyi Dávidot, Takács Nikolast, Király L. Norbertet és Spiriev Teodort. Közülük csak hárman folytathatják a tehetségkutatót, a többiek fájó szívvel vették tudomásul, hogy vége. Nem csak Ildikót rázta meg az „ítélethirdetés”, kicsordultak a férfikönnyek is. Ki a megkönnyebbüléstől, ki pedig a csalódottságtól sírt.

Ezután Miklós találkozott csapataival. Alaswad Mona sokkot kapott, miután szembesült a döntéssel... Ugyanis a Karma, a Conformity, Réder Nóra és Kádár Szabolcs számára véget ért a verseny. A mentor a továbbiakban a NON STOP, a Nyári lányok, illetve Mimi és Gergő útját egyengeti.

Nagy Feró teljesen kiborította Szabó Mariannt, először leszidta a teljesítménye miatt, majd nagy sokára közölte az összeomlott lánnyal, hogy csak azért is továbbengedi. A jazzdobosnak tanuló Nádor Dávid kiesett a versenyből, ahogy Bakó Krisztina és Wittmann Zsolt is. A 25 év feletti énekesek közül Mariannon kívül Vastag Csaba és Wolf Kati harcolhatnak tovább. Ám ők is kikészültek, miközben közölték velük a döntést, volt, akinek annyira dobogott a szíve, hogy kis híján infarktust kapott…

Végül Geszti Péter hirdetett eredményt a lányoknak. A várandós Shodeinde Dorka, aki a válogatókat minden zokszó nélkül végigcsinálta, versenyben maradt. Csakúgy, mint Domokos Fanni, aki először azt hitte, Geszti Péter csak viccből mondja, hogy döntőbe jutott. Janicsák Veca is beénekelte magát az élő show-ba, de Németh Katica számára az X-Faktor véget ért, ahogy Szirota Dzsenifernek is. Geszti őt „kis zöldalmának” nevezte, aki előtt még nagy karrier áll. A lányok közül Muri Enikő viselte a legnehezebben, hogy nem jutott tovább, olyannyira, hogy egyenesen azt mondta: abbahagyja az éneklést.

A versenyzőket rendkívül megviselte a Mentorok Házában töltött idő, a feszültségtől szinte aludni sem tudtak. A megmásíthatatlan döntés után pedig a többség sírva fakadt – vagy a megkönnyebbüléstől vagy a szomorúságtól.

Az X-Faktor október 16-tól nagyszabású élő show-val jelentkezik, ahol már nem csak az énekesek, de mentoraik is harcba szállnak egymással a végső győzelemért!

A Mentorok Házának továbbjutói:

Kerersztes Ildikó csapatából továbbjutottak:

Vastag Tamás
Takács Nikolas
Király L. Norbert



Malek Miklós csapatából továbbjutottak:

Nyári lányok
NON STOP
Mimi és Gergő


Nagy Feró csapatából továbbjutottak:

Szabó Mariann
Vastag Csaba
Wolf Kati


Geszti Péter csapatából továbbjutottak:

Domokos Fanni
Janicsák Veca
Shodeinde Dorka



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése